Η Μελίνα Ασλανίδου διαψεύδει ότι παντρεύεται

η αναρτηση στο διαδικτυο

Η Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη στο πλευρό του Βασίλη Μουντάκη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real Life» της Κυριακής. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τη Κορύνας Μανταγάρη, η τραγουδίστρια και ο κομμωτής θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο, αμέσως μετά τις καλοκαιρινές συναυλίες της τραγουδίστριας. Όσο για το μυστήριο, αυτό πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη.

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενώ αναπαράχθηκε ακόμα και από τηλεοπτικές εκπομπές. Κάποια στιγμή, όπως ήταν φυσικό, έφτασε και στα αυτιά της Μελίνας Ασλανίδου, η οποία φαίνεται πώς ενοχλήθηκε από το εν λόγω δημοσίευμα κι έτσι θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια περί αυτού.

Έτσι, αργά το βράδυ, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια selfie της από την παραλία όπου έκανε την ηλιοθεραπεία της και μέσω της λεζάντας που την συνόδευε έδωσε τη δική της απάντηση στην όλη παραφιλολογία που ξέσπασε.

«Γελάω πολύ που μαθαίνω ότι παντρεύομαι τον Σεπτέμβριο ακόμα και αν είναι ψέμματα… Καλό βράδυ και καλά κρασιά #not #summer #hothothot #ontheroad #concerts», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης