Επιστρέφει στην... Ιρίνα Σάικ ο Μπράντλεϊ Κούπερ

διατηρούν φιλική σχέση για χάρη της κόρης τους Λέα

Πρωί πρωί εθεάθη στην πόρτα της πρώην συντρόφου του ο Μπράντλεϊ Κούπερ. Αν και οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, διατηρούν φιλική σχέση για χάρη της κόρης τους Λέα. Έτσι, ο Χολιγουντιανός σταρ βρέθηκε νωρίς στο διαμέρισμα της Ιρίνα Σάικ στη Νέα Υόρκη.

Αργότερα, εθεάθη να περπατά μόνος του στο Μανχάταν. Στο μεταξύ, η Ιρίνα επέστρεψε από το Μιλάνο όπου συμμετείχε στην επίδειξη του Versace για την εβδομάδα μόδας και από την Ισλανδία όπου πόζαρε για γνωστή εταιρεία εσωρούχων.

Ο Μπράντλεϊ έχει χωρίσει τον χρόνο του ανάμεσα σε Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη. Την Κυριακή την πέρασε με την κόρη του με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα ενώ ακολούθως πήρε ιδιωτικό τζερ για Λος Άντζελες.

Πάντως, για χάρη της κόρης τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί σαν οικογένεια, όπως λέει πηγή στο People. "Ο Μπράντλεϊ είναι σπουδαίος μπαμπάς. Ασχολείται πολύ με την κόρη του. Και οι δύο θέλουν να έχει φυσιολογική ζωή, περιτριγυρισμένη από φίλους. Είναι και οι δύο υπέροχοι γονείς".

Όπως λένε οι πηγές, αιτία χωρισμού ήταν το γεγονός ότι ο Μπράντλεϊ δεν ήθελε μεγαλύτερη δέσμευση με το μοντέλο. "Ποτέ δεν αγόρασαν μαζί σπίτι στην Καλιφόρνια, ήταν απλώς το δικό του σπίτι. Δεν υπήρχαν κινήσεις εκ μέρους του προς αυτήν την κατεύθυνση. Επίσης, δεν παντρεύτηκαν ποτέ αν και έκαναν μαζί παιδί. Εκείνη ήταν σίγουρη ότι αυτό θα γινόταν. Έμοιαζε ότι δεν έφτιαχναν μαζί τη ζωή τους πέρα από το παιδί". Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο το παιδί ήταν αυτό που τους κρατούσε τελικά μαζί.

Πηγή: dailymail

Διαβάστε επίσης