Η Ιρίνα Σάικ απορρίπτει τον όρο συν-ανατροφή και εξηγεί τους λόγους

03/03/2021 | 17:40

Η Ιρίνα Σάικ αναφέρθηκε στη μητρότητα και στην ανατροφή της τρίχρονης κόρης της με τον πρώην σύντροφό της, σκηνοθέτη-ηθοποιό, Μπράντλεϊ Κούπερ.
 
Σε συνέντευξη στην ψηφιακή έκδοση του Elle, το super model εξήγησε γιατί απορρίπτει τον όρο συν-γονική μέριμνα, ο οποίος χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει τον τρόπο ανατροφής της κόρης της από την ίδια και τον Κούπερ.

Σύμφωνα με τη Σάικ η λέξη υποβαθμίζει το έργο που κάνουν και οι δύο στην ανατροφή της κόρης τους, Λία Ντε Σέιν Σέικ Κούπερ.
 
«Ποτέ δεν κατάλαβα τον όρο συν-ανατροφή. Όταν είμαι με την κόρη μου, είμαι 100% μητέρα και όταν είναι με τον πατέρα της, είναι 100% πατέρας της. Η συν-ανατροφή είναι ανατροφή» επισήμανε η Σάικ.  

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Banana soft cookies χωρίς ζάχαρη

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Η άγνωστη ιστορία των σκύλων Τσιουάουα – Τι σχέση είχαν με τις αρχαίες μεξικάνικες τελετουργίες