Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου

H Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso χρειάστηκε να φιλοξενηθεί σε κέντρο αποκατάστασης για να αντιμετωπίσει τα κινητικά προβλήματα της. Η ίδια παράλληλα έχασε και τον φύλακα άγγελό της, τη Γεωργιανή βοηθό της, η οποία ήταν δίπλα της από το 2001.

Όπως διαβάζουμε, πριν από λίγο καιρό η Λαμάρα επέστρεψε στην πατρίδα της και μάλλον οριστικά αυτή τη φορά. Η ίδια το 2015 είχε ξαναφύγει για τη χώρα της, αλλά γύρισε κοντά στη Μαίρη Χρονοπούλου ύστερα από ενάμιση χρόνο.

«Μετά τη φυγή της Γεωργιανής βοηθού, η Μαίρη Χρονοπούλου δοκίμασε να συνεργαστεί με μια άλλη αλλοδαπή κοπέλα, αλλά δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε και τελικά… εξαφανίστηκε για περίπου ενάμιση μήνα από το σπίτι της στην Παιανία, κάνοντας τους φίλους της να ανησυχούν. Αυτό το διάστημα η ηθοποιός φιλοξενήθηκε σε ένα κέντρο αποκατάστασης, όπου έκανε θεραπεία για τα πολλά κινητικά, και όχι μόνο, προβλήματα που αντιμετωπίζει», αναφέρει πηγή που επικαλείται η εφημερίδα.

Πλέον η Μαίρη Χρονοπούλου βρίσκεται πάλι στο σπίτι της και παρόλο που κάποιοι φίλοι της προσπαθούν να καλύψουν το κενό που άφησε η Λαμάρα, εκείνη νιώθει ακόμη μια φορά σαν… ακρωτηριασμένη.

Πάντως, οι δύο γυναίκες, που είναι πολύ δεμένες και επικοινωνούν σχεδόν κάθε βράδυ μέσω Skype, δεν αποκλείεται στο μέλλον να ξανασυναντηθούν στην Ελλάδα, ίσως σε ενδεχόμενες διακοπές της Λαμάρα στη χώρα μας.

Διαβάστε επίσης