Πάτρα: Γλέντι και πεζοπορία στη Νερομάνα - ΦΩΤΟ

«ΜΕ ΤΟ ΔΙΣΑΚΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΩΜΟ»

Με μοναδική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 16 Ιουνίου το «πέρασμα» της Νερομάνας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρήνης, σε συνεργασία με το Χορευτικό Τμήμα Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων και περιελάμβανε ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ – ΠΕΡΙΠΑΤΟ στο πανέμορφο ρέμα της ΝΕΡΟΜΑΝΑΣ.

Η πεζοπορία ξεκίνησε στις  10.30 το πρωί από την πλατεία της Κρήνης με τους συμμετέχοντες να κατηφορίζουν προς το ρέμα σε διαμορφωμένο μονοπάτι και μετά από 45 λεπτά περίπου έφτασαν στις πηγές της νερομάνας, όπου τους περίμεναν τα μέλη του Συλλόγου Κρήνης με δροσερά νερά, λουκούμια και τσίπουρο παραγωγής τους και η  Ορχήστρα του Χορευτικού του Δήμου Πάτρας - με μαέστρο την Δήμητρα Αψώμοτου - με την οποία άναψε το γλέντι.

Με τα στρωσίδια και τα φαγητά στο δισάκι τους, με δωρεάν υπέροχο κόκκινο και λευκό κρασί από το Σύλλογο Κρήνης, οι δεκάδες συμμετέχοντες δημιούργησαν μια καταπληκτική οικογενειακή ατμόσφαιρα και απόλαυσαν την πανέμορφη φύση της νερομάνας. Το γλέντι τελείωσε το απόγευμα της Κυριακής, με τους «πεζοπόρους» ν΄ αποχωρούν ευχαριστημένοι και ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ποιότητα της δύσκολης διοργάνωσης, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.  

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στο Ε.Κ.Α.Β., τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και την εθελοντική ομάδα πυρόσβεσης Κρήνης.  

dsc_0923.jpg

dsc_0961.jpg

dsc_0936.jpg

dsc_0636.jpg

dsc_0728.jpg

 

Διαβάστε επίσης