«Βούλιαξε» το λιμάνι της Κυλλήνης – Κεφαλονιά και Ζάκυνθος οι δημοφιλείς προορισμοί για το τριήμερο! ΦΩΤΟ

Το αδιαχώρητο από τουρίστες και γηγενείς επικρατούσε χθες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στο λιμάνι της Κυλλήνης, καθώς μεγάλο πλήθος κόσμου έσπευσε να απολαύσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματοςταξιδεύοντας σε κοντινές και πανέμορφες τοποθεσίες.

Την τιμήτική τους φαίνεται πως είχαν τα νησιά του Ιονίου, με τη Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά να αποτελούν τους βασικούς προορισμούς των εκδρομέων.

Με τον καιρό να αποτελεί σύμμαχο αυτό το τριήμερο και τις θερμοκρασίες μέχρι και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος να παραμένουν σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, λογικό ήταν πολλοί να παρατήσουν για λίγο την καθημερινή ρουτίνα και να καταφύγουν οικογενειακά για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης, κάνοντας τα μπάνια τους στις όμορφες παραλίες των δυο νησιών. Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που υπήρξε στο λιμάνι της Κυλλήνης, το οποίο «πλημμύρισε» από κόσμο που ήταν έτοιμος για την τριήμερη «εξόρμησή» του.

Στην τεράστια κίνηση που παρατηρήθηκε χθες, εστίασε ο ταξιδιωτικός πράκτορας Γιάννης Παπανικολάου: «Η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, με τον κόσμο να επιθυμεί να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητά του, μιας και η θερμοκρασία έχει ανέβει κατακόρυφα συγκριτικά με πέρυσι. Ιδιαίτερα για το νησί της Ζακύνθου, η κίνηση ήταν τεράστια. Η πληρότητα σε όλα τα δρομολόγια για Κεφαλονιά-Ζάκυνθο έφθασε το 100%».

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ
ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ!

Από προσμονή και χαρά ήταν «πλημμυρισμένοι» οι εκδρομείς που κατέκλυσαν το λιμάνι της Κυλλήνης, περιμένοντας την ώρα που θα επιβιβαστούν στο καράβι και θα ξεκινήσουν οι ολιγοήμερες αλλά ιδιαίτερα αναζωογονητικές τους διακοπές. Την τιμητική της φαίνεται πως είχε η Ζάκυνθος περισσότερο και η Κεφαλονιά ακολούθως, καθώς αποτέλεσαν τους βασικούς προορισμούς για τους περισσότερους. Από την Ηλεία, αλλά και διάφορα μέρη της Ελλάδας, πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν στην Κυλλήνη προκειμένου να ανέβουν στο καράβι που θα τους οδηγούσε στον τελικό προορισμό τους. Αρκετοί απ’ αυτούς ήταν προετοιμασμένοι καιρό τώρα, έχοντας επιλέξει τον προορισμό τους σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Παρακάτω ακολουθούν οι δηλώσεις εκδρομέων λίγο πριν το ταξίδι τους στα δυο νησιά:

 «Φεύγω για τριήμερο στη Ζάκυνθο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα προλάβει να ψάξω νωρίτερα οικονομικά πακέτα. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να νοιάζεσαι από νωρίς, όμως δεν είχα το χρόνο».

«Έρχομαι από την Αθήνα. Οι τιμές που βρήκα ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικές και σε χαμηλά επίπεδα. Προορισμός μου η πανέμορφη Ζάκυνθος».

 «Από την Καστοριά έρχομαι και προορισμός μου είναι η Ζάκυνθος. Θέλω να πιστεύω ότι έχω βρει αρκετά οικονομικά εισιτήρια, καθώς αυτή είναι η πρώτη μου φορά στο νησί και δεν έχω εμπειρία».

 «Έχοντας κάνει όλη την απαραίτητη έρευνα προκειμένου να εντοπίσω τις οικονομικότερες τιμές για τη Ζάκυνθο, έχω προγραμματίσει για μια διήμερη απόδραση από το νησί μου την Κέρκυρα».

«Ορμώμενος από την Αθήνα, έχω κλείσει ήδη εισιτήριο για Ζάκυνθο για το τριήμερο. Οι τιμές ήταν ιδιαίτερα προσιτές, καθώς τις είχα κλείσει και αρκετό διάστημα πριν».

 «Κάνουμε την απόδρασή μας στη Ζάκυνθο. Εγώ είμαι από τα Λεχαινά. Οι τιμές ήταν ιδιαίτερα καλές και γι’ αυτό και κλείσαμε για διακοπές στο νησί».

patrisnews.com 

Διαβάστε επίσης