Κατερίνα Στικούδη και Θάνος Μικρούτσικος σε εκδήλωση του ΚΚΕ

στον Περισσό

Πολλές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο και από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών, που στήριξαν το κόμμα στις ευρωεκλογές και στις εκλογές για την τοπική διοίκηση και θα κάνουν το ίδιο ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών, έδωσαν το «παρών» στο αίθριο της έδρας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, στον Περισσό, όντας προσκαλεσμένοι στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του πολιτικού γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ, ο οποίος στον χαιρετισμό του σημείωσε ότι ήταν πολύτιμη η βοήθεια τους και πως «στις 7 του Ιούλη δεν κρίνεται η διαφορά της ψαλίδας του διπολισμού. Κρίνεται τι αντιπολίτευση θα υπάρχει μέσα στη Βουλή και μέσα στον λαό απέναντι στη συντηρητική πολιτική όλων των αστικών κομμάτων». Επίσης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα 902.gr, ανακοίνωσε επίσης ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος, για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τίθεται η Αλέκα Παπαρήγα και στη 12η -τιμητική- θέση ο Θάνος Μικρούτσικος.

Στον Περισσό βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί, τραγουδοποιοί, μουσικοσυνθέτες, σκηνοθέτες, εικαστικοί, πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι, απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων, αντιστασιακοί, άνθρωποι από τον αθλητισμό, την Τοπική Διοίκηση κ.α..

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν:

Από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών οι πανεπιστημιακοί Μιχάλης Μερακλής και Νίκος Γελαδάς, καθώς και οι Άγγελος Αντωνόπουλος, Παύλος Ορκοπουλος, Μπέτυ Βαλάση, Κώστας Καζάκος, Φίλιππος Σοφιανός, Νικολέτα Βλαβιανού, Δημήτρης Αρώνης, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, Τάσος Σωτηράκης, Τιτίκα Σαριγκούλη, ο Δημήτρης Τζουμάκης, ο Γιώργος Ηλιόπουλος.  Επίσης ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Λουκάς Θάνος, ο Χρήστος Κολοβός, ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης, η Γιώτα Βέη, ο Στάθης Δρογώσης, η Ερωφύλλη, ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης, ο Νίκος Μποφίλιος, ο Σταύρος Ξένος, η Ευα Φάμπα, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Γρηγόρης Βασίλας, ο Βασίλης Γισδάκης, ο Σταμάτης Μπερής, η Λυδία Αγγελοπούλου, ο Τάκης Βαρελάς, ο Δημήτρης Ταλαγάνης, ο Κώστας Βάκκας, ο Σταύρος Τσακίρης και ο Κώστας Τσιάνος.

Η παρουσία που ξεχώρισε ήταν της Κατερίνας Στικούδη, η οποία βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της και υποψήφιου στις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Γιάννη Πρωτούλη, στον Δυτικό Τομέα, Βαγγέλη Σερίφη, που φωτογραφήθηκαν με τον γενικό γραμματέα του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων ο Γ. Ντουνιαδακης, ο Γ. Ροΐδης, ο Τ. Φωτιαδης, ο Μ. Τσαρδάκης, ο Χρ. Σαλταπίδας, ο Πρ. Αδαμόπουλος, ο Γ. Μαραγκουδάκης, ο Γ. Αγγέλου, ο Σ. Βαπορίδης, ο Αλ. Κορωνάκος, ο Ν. Παπαναστάσης, ο Μ. Μιχαήλ και άλλοι.

Από τον χώρο της δημοσιογραφίας παραβρέθηκαν οι Σεμίνα Διγενή, Αγλαΐα Κυρίτση, Γιάννης Καραλής, Μιχάλης Λεάνης, Νίκος Αγγελίδης και πολλοί ακόμη.

Η πρώην αντιπρόεδρος της ΟΓΕ Άσπα Μανδηλαρά, ο προπονητής στίβου Γκεόργκι Πομάσκι, ο Οικονομολόγος και πρώην υπουργός, Χάρης Παπαμάργαρης, ο Κώστας Παπασωτηρίου, η Αριάδνη Αλαβάνου, ο οικονομολόγος Γιάννης Μηλιός και η πρώην βουλευτής Βίκυ Αράπη.

Επίσης, το «παρών» έδωσε ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, καθώς και οι υποψήφιοι δήμαρχοι -που πέρασαν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών- Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος και Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης