Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε on stage ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά

18/09/2023 | 08:31

 

Ξανά γονείς θα γίνουν ο dj Rico, κατά κόσμον Βαγγέλης Σερίφης και η Κατερίνα Στικούδη καθώς περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της με έναν τρόπο, που συνηθίζουν τελευταία πολλές καλλιτέχνιδες του εξωτερικού, όπως είχε κάνει η Rihanna, στο ημίχρονο του Super Bowl.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι είναι έγκυος επί σκηνής, μπροστά σε 80 χιλιάδες θεατές στο Europride της Μάλτας, όπου και άνοιξε τη συναυλία της Christina Aguilera.

Φορώντας, ένα σέξι, ασημένιο κορμάκι, χάιδεψε την κοιλιά της και είπε: «Έχω έναν ακόμη λόγο να κάνω τον κόσμο καλύτερο», με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

«Έχω έναν ακόμη λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο ευγενικός. Σε 5 μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.govastileto.gr/

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ