Κατερίνα Στικούδη: Αποκάλυψε on stage ότι είναι έγκυος για δεύτερη φορά

18/09/2023 | 08:31

 

Ξανά γονείς θα γίνουν ο dj Rico, κατά κόσμον Βαγγέλης Σερίφης και η Κατερίνα Στικούδη καθώς περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της με έναν τρόπο, που συνηθίζουν τελευταία πολλές καλλιτέχνιδες του εξωτερικού, όπως είχε κάνει η Rihanna, στο ημίχρονο του Super Bowl.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι είναι έγκυος επί σκηνής, μπροστά σε 80 χιλιάδες θεατές στο Europride της Μάλτας, όπου και άνοιξε τη συναυλία της Christina Aguilera.

Φορώντας, ένα σέξι, ασημένιο κορμάκι, χάιδεψε την κοιλιά της και είπε: «Έχω έναν ακόμη λόγο να κάνω τον κόσμο καλύτερο», με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

«Έχω έναν ακόμη λόγο να θέλω να δω αυτόν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και πιο ευγενικός. Σε 5 μήνες θα γεννήσω το δεύτερο παιδί μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

https://www.govastileto.gr/

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του