Πάτρα: Σήμερα η μεγάλη αναμέτρηση Προμηθέας - Παναθηναϊκός - Sold out τα εισιτήρια του δεύτερου Τελικού

στις 6.30μμ στο τόφαλος

Στις 6.30 σήμερα το απόγευμα στο παρκέ του "Δημήτρης Τόφαλος" στα Μποζαϊτικα Πατρών, θα σφυρίξει το τζάμπολ του δεύτερου Τελικού της  Basket League με τον Προμηθέα  να υποδέχεται τον Παναθηναικό.

Οι παίκτες της Πατρινής ομάδας, είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη γράφοντας μια ακόμα σελίδα στην ιστορία του Προμηθέα. Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ ο Προμηθέας ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με  103 -77.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών, τα εισητήρια για την αποψινή αναμέτρηση έχουν εξαντληθεί. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ:

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της Πάτρας, που για μία ακόμη φορά δείχνει έμπρακτα την υποστήριξή του στην ομάδα μας! Παρακαλούμε όλους του φιλάθλους να προσέλθουν στο «Δημ. Τόφαλος» τουλάχιστον μία ώρα (αν είναι δυνατόν και περισσότερο) πριν την έναρξη του αγώνα, για δική τους διευκόλυνση, ώστε να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα η είσοδός τους στο γήπεδο και να μπορέσουν παράλληλα να προμηθευτούν το συλλεκτικό αναμνηστικό μπλουζάκι. Λόγω εξάντλησης των εισιτηρίων και για λόγους ασφαλείας θα απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο οποιουδήποτε δεν έχει εισιτήριο και αριθμημένη θέση, ανεξαρτήτου ηλικίας, καθώς απαγορεύεται αυστηρά η ύπαρξη υπεράριθμων φιλάθλων, ενώ όλοι οι διάδρομοι πρέπει να είναι άδειοι. Υπενθυμίζουμε πως η είσοδος για τα διαζώματα Ζ-Η-Θ γίνεται από τη θύρα 2 του γηπέδου».
 

Διαβάστε επίσης