Στην Πάτρα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Θα μιλήσει για την Οικονομία

στις 8 στην achaia clauss

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του τοπικού κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας, για τη σημερινή επίσκεψη του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο κ. Μητσοτάκης το βράδυ θα μιλήσει στην Achaia Clauss σε συγκεκριμένο αριθμό προσκεκλημένων - κυρίως εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων - καθώς σκοπός είναι η μεταφορά στοχευμένων μηνυμάτων στο ευρύ κοινωνικό πεδίο. Σκοπός είναι να προβληματίσεις θετικά και εκείνους που δεν είναι δεδομένοι ψηφοφόροι.

Η απόφαση της ηγεσίας είναι να ξεφύγει από τις καθιερωμένες ανοιχτές συγκεντρώσεις και με κεντρικό πρόσωπο τον Κ. Μητσοτάκη να αναδειχθεί ο κυβερνητικός σχεδιασμός και να εμπλουτιστεί ο προγραμματικός λόγος της ΝΔ μέσα από το λόγο των πολιτών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΟΔΕ Ν.Δ ΑΧΑΙΑΣ

Για τέταρτη φορά στην πόλη μας ο αυριανός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα μιλήσει στον προαύλιο χώρο της Achaia Clauss. Τρίτη 8 το βράδυ. Η ομιλία του θα αφορά την οικονομία. Του δίνουμε υπόσχεση ζωής ότι την 7η Ιουλίου ο χάρτης της Αχαΐας θα βαφτεί γαλάζιος σαν το γαλάζιο τ' ουρανού . Η ομιλία θα είναι ανοιχτή στο κοινό ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΔΕ ΑΧΑΪΑΣ

Διαβάστε επίσης