Οι ...βολές του Απόστολου Υφαντή κατά του Σταύρου Θεοδωράκη!

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Απόστολος Υφαντής σε ανάρτησή του για τη διάλυση του κόμματος ρ'ίχνει "βολές" κατά του Σταύρου Θεοδωράκη και αναλύει τις αιτίες της εκλογικής ήττας. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

Επί προσωπικού…
‘Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται’ (Από το ανθολόγιο γνωμικών Μενάνδρου γνώμαι μονόστιχοι). 
Η πολιτική του αποτυχία, όπως ο ίδιος ο κ.Σταύρος Θεοδωράκης την προσδιόρισε, δεν πρέπει να παρασύρει σε ανθρωποφαγίες. 
Εκ του εκλογικού αποτελέσματος προκύπτει η αδυναμία, από τον επικεφαλής και την ηγετική του ομάδα, συγκρότησης καθαρής πολιτικής πρότασης και δράσης ικανής να πείσει και να γίνει αποδεκτή από προβληματισμένους κεντρώους ευρωπαϊστές και εκσυγχρονιστές πολίτες όπως έγινε το 2014-2015.
Η πολιτική αυτή πρόταση και δράση υπάρχει αλλά είναι διάσπαρτα διατυπωμένη από ικανά στελέχη που συγκυριακά στεγάζονται πολιτικά σε διάφορους σχηματισμούς η παραμένουν κομματικά ανέστια. 
Η χώρα έχει την ανάγκη ύπαρξης πολιτικού σχηματισμού με αυτές τις απόψεις που θα ‘συμμαχεί’ με συγγενικές πολιτικές παρατάξεις για το αέναο ζητούμενο της διακυβέρνησης της χώρας με ανοικτούς θεσμούς και μεγέθυνση της οικονομίας και της ευημερίας των πολιτών. (βλέπε βιβλίο με τίτλο: ‘Γιατί αποτυγχάνουν τα έθνη’).
Σήμερα με τη διάλυση της Βουλής ολοκληρώνεται η κοινοβουλευτική περίοδος των δύο εκλογών του 2015 στις οποίες υπήρξα υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΟΤΑΜΙ και στις τάξεις του οποίου σε όλες τις μεταλλάξεις του παρέμεινα σαν απλό μέλος ως όφειλα βάσει της προεκλογικής μου δέσμευσης.
Θέλω να αποδοκιμάσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο όλες αυτές τις απαράδεκτες παλαιοκομματικές και άθλιες συμπεριφορές που εμφανίσθηκαν στις τάξεις του ΠΟΤΑΜΙΟΥ (βουλευτές του που αυτομόλησαν σε άλλα κόμματα, παλινωδίες με τα μπες βγες σε συμμαχικά σχήματα, βουλευτής του που από αντιπολιτευόμενος έγινε κυβερνητικός δίνοντας μάλιστα την καθοριστική ψήφο για να συνεχίσει για λίγο η κατά τα άλλα «κακή» όπως δήθεν αποκαλείτο κυβέρνηση κ.α.) που απλώς επιβεβαίωσαν πως το «νέο» δεν είναι ούτε ηλικιακό ούτε αυτοαποκαλούμενο αλλά είναι η πράξη στο πολιτικό καμίνι που δοκιμάζει συνειδήσεις και αποκαλύπτει επιδιώξεις. 
Αγαπητοί φίλοι, οι απόψεις μου που με έφεραν αυτοβούλως στο ΠΟΤΑΜΙ το 2014 δε ηττήθηκαν αντιθέτως στις εκλογές του Μαΐου αποδοκιμάστηκαν με συντριπτικό και απόλυτο τρόπο και ηττήθηκαν συγκεκριμένες και κατά συρροή πολιτικές επιλογές, συμπεριφορές και δράσεις. 
Υ.Γ. εγκαίρως στις 13/1/2019 με την ανάρτησή μου ‘ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του’ είχα σχετικά επισημάνει αυτό που και η ψήφος των πολιτών τελικά κατέγραψε για το ΠΟΤΑΜΙ…

Διαβάστε επίσης