Πάτρα - ΝΕΟΤΕΡΑ στο θρίλερ με το νεκρό άλογο στην Ηρώων Πολυτεχνείου - Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε προσαγωγή ενός ατόμου - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ TEMPO24.NEWS

ΝΕΟΤΕΡΑ: Τσάπα του δήμου θα χρησιμοποιηθεί για να καταφέρουν να γυρίσουν το άλογο που βρέθηκε νεκρό και να βεβαιωθούν αν έχει πυροβοληθεί. 

Ο άνδρας ο οποίος προσήχθει από τους αστυνομικούς έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα. 

Ο ίδιος δηλώνει άγνοια για τον θάνατο του αλόγου ενώ φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Στην προσαγωγή ενός ατόμου, προχώρησε πριν από λίγα λεπτά η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην ΕΛ.ΑΣ, ο άνδρας ο οποίος διέμενε σε καλύβα στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου, φέρεται να πυροβόλησε το άλογό του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό το άλογο, όμως μέχρι στιγμής, δεν προκύπτουν στοιχεία ότι το άλογο πυροβολήθηκε. Οι αστυνομικοί κατά την έρευνα εντόπισαν τον άνδρα μέσα στην καλύβα του και ένα δίκανο, το οποίο κατασχέθηκε. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, στο tempo24.news, ο νεαρός άνδρας κυκλοφορούσε με το άλογό του, τον συναντούσαν συχνά στην περιοχή τους, χωρίς όπως είπαν, να δώσει κάποιο δικαίωμα. 

-----------------

Θρίλερ σε περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία δέχθηκε καταγγελία για έναν άνδρα ο οποίος πυροβόλησε ένα άλογο και απειλεί να αυτοκτονήσει. 

Μέσα σε λίγα λεπτά ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε στο σημείο, το οποίο είχαν υποδείξει στην καταγγελία. Κατά τις έρευνες εντοπίστηκε ένα νεκρό άλογο. Λίγα λεπτά, αργότερα, εντοπίστηκε ένας άνδρας που κρατούσε μια καραμπίνα. 

Ο άνδρας συνελήφθη και οι έρευνες συνεχίζονται. 

Διαβάστε επίσης