Πάνος Ζάρλας: "Αγόρασε κρυφά από τους δικούς του τη μηχανή"

«Ο πατριός του δεν ήθελε και του αγόρασε αυτοκίνητο» αποκαλύπτει ο προπονητής του

Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία του Πάνου Ζάρλα, στη Λέσβο. Η οικογένειά του, οι συγγενείς, οι φίλοι του, αλλά και οι κάτοικοι του χωριού του στη Λέσβο βρέθηκαν όλοι στο τελευταίο «αντίο» του παίκτη του Power of Love, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου «Μαζί σου» μίλησε ο προπονητής του και μεταξύ άλλων προχώρησε σε μία αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση κι έχει να κάνει με τη μηχανή, με την οποία έχασε τη ζωή του στο τροχαίο στη Συγγρού.

Όπως δήλωσε, ο Πάνος είχε αγοράσει τη μηχανή κρυφά από τη μητέρα του, αλλά και τον πατριό του, ο οποίος του είχε μεγάλη αδυναμία.

«Ήταν ένα παιδί υπέροχο με υπερβολική αγάπη στον πατριό του, που του πρόσφερε τα πάντα. Ο Πάνος ήταν υπέροχος, αγαπούσε τη ζωή. Ο πατριός του, του στάθηκε καλύτερα από πατέρας. Μέχρι που τώρα τελευταία του πήρε και αυτοκίνητο μόνο και μόνο για να μην πάρει μηχανή. Δεν ήθελε να πάρει μηχανή και του αγόρασε αμάξι και του το έστειλε στην Αθήνα. Ο Πάνος την πήρε κρυφά από τη μάνα του και τον πατέρα του τη μηχανή. Το είχε βάλει στο μυαλό του. Κρίμα» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης