Πάνος Ζάρλας: Ένας χρόνος από τον θάνατο του - Το μήνυμα της μητέρας του

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού. Ο νικητής του Power of Love σκοτώθηκε ανήμερα των γενεθλίων του σε ηλικία 28 ετών βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του.

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του γιου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

“Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα ! Γεμάτη από τα αστεία και το απίστευτο γέλιο σου! Σα να ήξερες πως κλείνεις την αυλαία, θέλησες να δώσεις την τελευταία προσφορά αγάπης και χαράς, απλόχερα όπως έκανες πάντα!! Να γύριζε ο χρόνος πίσω και να έμενα κλεισμένη εκεί στην αγκαλιά σου... Πολύτιμο φυλακτό για όσο θα ανασαίνω.. ‘Όλα μοιάζουν καλοκαίρι’...έλεγες χορεύοντας... Ήρθε το καλοκαίρι και θα έρθουν και άλλα, όμως κανένα δεν θα είναι ,σαν το καλοκαίρι της ψυχής σου!! ‘Πέτα ψηλά αετέ’ ήταν πάντα η ευχή μου... Και τώρα το ίδιο θα ευχηθώ...Να πετάς όσο πιο ψηλά μπορείς σε καταγάλανους ουρανούς ,ελεύθερος περήφανος και ....λατρεμένος!! Σ'αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου”, έγραψε η Στέλλα Νικολαόυ.

721822_4dce6ecf67-99cd15e04d81b7f5.jpg

Διαβάστε επίσης