Δήλωση στήριξης στον Γρηγόρη Αλεξόπουλο από τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Καράβολα

τι αναφέρει στην ανακοίνωση του

Δήλωση στήριξης από τον επί σειρά ετών δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Καράβολαστην υποψηφιότητα του Γρηγόρη Αλεξόπουλου ενόψει του β΄γύρου των εκλογών  για τον δήμο Πατρέων.

 

Η δήλωση του κ. Καράβολα, έχει ως εξής:

«Ενόψει του β΄ γύρου των εκλογών για τον δήμο Πατρέων, αυτό που πρέπει να δούμε όλοι, είναι όχι το τι μας χωρίζει, αλλά το τι μας ενώνει.  Τι είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει στη σύνθεση, στην παραγωγή έργου, στην ένωση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της πόλης, σε ένα κοινό όραμα.

Αυτό που μας ενώνει, είναι η Πάτρα, είναι η αγάπη μας για αυτήν, η αγωνία μας για την πορεία της τα επόμενα χρόνια, για το αναπτυξιακό της μέλλον, για τη δημιουργία των προϋποθέσεων και των συνθηκών που θα οδηγήσουν στην ευημερία των πολιτών της.

Για να πάει η πόλη μπροστά, για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε μικρές και μεγάλες κορυφές, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συνεργασία. Η μονοφωνία, η άρνηση του διαλόγου, η περιχαράκωση στις θέσεις του ενός, μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ σοβαρά προβλήματα. Το νέο εκλογικό σύστημα  άλλωστε όχι απλώς επικαλείται, αλλά επιβάλλει τη λογική της συνεργασίας για την εύρυθμη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Επιβάλλει τον διάλογο, τη συνεργασία, την  αναζήτηση κοινής οδού μέσα από τον συγκερασμό των απόψεων.

Έχω την πεποίθηση ότι ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος μπορεί να εκφράσει  την απαραίτητη λογική συνεργασιών και να διασφαλίσει τη δημιουργική συστράτευση  και την ενεργό συμμετοχή  όλων, για την ενότητα και το καλό της Πόλης  μας. Για να επαναφέρουμε την Πάτρα στην τροχιά της ανάπτυξης.

Ανδρέας Γ. Καράβολας πρ. Δήμαρχος Πατρέων»

 

 

Διαβάστε επίσης