Την Τετάρτη εκδήλωση για τις γυναίκες από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Νίκο Παπαδημάτο

Το μήνυμα της νίκης φθάνει παντού

Σε μεγάλη συγκέντρωση νίκης αναμένεται να μετατραπεί η εκδήλωση για τις γυναίκες που διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη- Νίκος Παπαδημάτος», την προσεχή Τετάρτη 15 Μαϊου, στις 8μμ, στο ξενοδοχείο «Patra Palace».

Καθημερινά τα μηνύματα που έρχονται για την θερμή αποδοχή της υποψηφιότητας του Νίκου Παπαδημάτου προμηνύουν θριαμβευτική νίκη στις 26 Μαΐου. Η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση της δημοτικής παράταξης , στις 17 Απριλίου, όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παπαδημάτος, σε μια κατάμεστη αίθουσα, ανακοίνωσε το πρόγραμμα και γνώρισε στους συμπολίτες τους υποψηφίους του συνδυασμού, ήταν το πρώτο δυνατό μήνυμα για την επερχόμενη νίκη.

Στη δεύτερη συγκέντρωση την σκυτάλη θα πάρουν οι γυναίκες, που με τη δυναμική τους παρουσία, θα διατρανώσουν την θέλησή τους να στηρίξουν τον αυριανό Δήμαρχο. Το κάλεσμα του Νίκου Παπαδημάτου προς όλες τις συμπολίτισσες είναι πέρα από κόμματα, γιατί όπως δηλώνει συνεχώς ο υποψήφιος Δήμαρχος: «Το κόμμα μας είναι η Πάτρα. Γι αυτήν παλεύουμε και θα αγωνιστούμε τα επόμενα χρόνια».

Διαβάστε επίσης