Έκκληση για βοήθεια από την οικογένεια του Πατρινού Αθανάσιου Τερλεπάνη - Τον αναζητούν για 5η ημέρα

Εξαφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Μονάχου λίγο πριν την πτήση για Ελλάδα

Για 5η συνεχόμενη μέρα, αγνοείται ο Έλληνας ομογενής, Αθανάσιος Τερλεπάνης 56 ετών από την Πάτρα, κάτοικος Νυρεμβέργης. Η οικογένεια του κάνει έκκληση για βοήθεια.

Το χρονικό:

Την Κυριακή 5.5.2019 ο κύριος Αθανάσιος Τερλεπάνης, συνοδευόμενος από την αδερφή του κ. Χριστίνα Τερλεπάνη, αναχώρησαν από την Νυρεμβέργη στις 07:00 με προορισμό το Διεθνές αεροδρόμιο του Μονάχου. Θα επιβιβάζονταν στην πτήση της Aegean Airlines A3803 (11:15 τοπική ώρα Γερμανίας) με προορισμό το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας. Από την άφιξη του στο αεροδρόμιο μετά τον έλεγχο, τα ίχνη του αγνοούνται.

Την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε ένα μπλε φούτερ, τζιν παντελόνι, και ένα σκούρο μπλε μπουφάν. Είναι αδύνατος και έχει ύψος 1.74. Χρήζει φαρμακευτικής περίθαλψης.

Η ανηψιά του αγοούμενου, Χριστίνα Λαζανά, δηλώνει στο bavariagr.de πως ο θείος της χρήζει χαπιών και ενέσεων βαριάς μορφής διότι έχει σχιζοφρένεια. Παίρνει χάπια 3 φορές την ημέρα για να μπορεί να είναι σε ηρεμία. 

"Θα ταξίδευε με την αδερφή του κ. Χριστίνα Τερλεπάνη. Εγώ και η ξαδέρφη μου τους μεταφέραμε στο αεροδρόμιο του Μονάχου με το αυτοκίνητο της ξαδέρφης μου. Ξεκινήσαμε από Νυρεμβέργη περίπου στις 7:00 το πρωί και φτάσαμε στο Μόναχο στις 8:30. Πέρασαν τον έλεγχο, παρέδωσαν τις αποσκευές και χειραποσκευές και κατευθύνθηκαν προς την έξοδο Κ6. Ο θείος μου, μην έχοντας βάρος για να πηγαίνει με πιο αργό βήμα, την μέρα εκείνη περπατούσε σε κάποια απόσταση από την θεία μου. Ενώ η θεία μου τον είχε στο οπτικό της πεδίο το θεώρησε λογικό το γρήγορο βάδισμα του, λόγω το ότι είχε μανία με το τσιγάρο. Θεώρησε ότι θέλει να πάει πιο γρήγορα στους χώρους καπνίσματος του αεροδρομίου. Μόλις έφτασαν στο ειδικό τρένο που υπάρχει στο αεροδρόμιο του Μονάχου για να τους οδηγήσει στην έξοδο Κ6 και ενώ συνέχιζε να τον έχει σε οπτική επαφή, ένα μπουλούκι κόσμου εμφανίστηκε και από τότε χάθηκε από τα μάτια της", λέει η ίδια και προσθέτει:

"Είναι αδύνατος 1,74 ύψος, μοιάζει κουρασμένος και ταλαιπωρημένος με βλέμμα θολό. Και τόσες μέρες χωρίς τα χάπια του δεν μπορώ να ξέρω την κατάσταση πως μπορεί να είναι. Δεν ξέρω αν λόγω του ότι δεν παίρνει την αγωγή του,  είναι επικίνδυνος για τον ίδιο του τον εαυτό ή για τρίτους. Κάνω έκκληση προς όλους αν έχουν δει κάτι ή αν γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν είτε με τις αστυνομικές αρχές είτε με εμένα την ίδια οποιαδήποτε ώρα".

Χριστίνα Λαζανά - Τηλέφωνο: +49 176 51877 463

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ