Ηλεία: Ρήμαξαν δύο αντλιοστάσια του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων - 12.000 ευρώ η ζημιά

Αρκετά μεγάλο είναι το κόστος της αποκατάστασης της ζημιάς που προκλήθηκε ύστερα από κλοπή σε δύο αντλιοστάσια του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων σε Μοσχονέρι και Τραγανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγες ημέρες άγνωστοι δράστες μετέβησαν στο αντλιοστάσιο Τ14 στο Μοσχονέρι μέσα στη νύχτα και έκλεψαν καλώδια συνολικής αξίας 6000 ευρώ. Προχθές στο ανλτιοστάσιο Τ15, που βρίσκεται στην περιοχή της Αρετής, υπάλληλος του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων, αντιλήφθηκε πως πέντε άγνωστοι άντρες μέσα σε λευκό αυτοκίνητο χωρις πινακίδες κυκλοφορίες, οι οποίοι απομακρύνθηκαν βιαστικά μόλις έγιναν αντιληπτοί.
Το ίδιο βράδυ άγνωστι εισέβαλαν στο αντλιοστάσιο Τ13 στο Τραγανό όπου έκλεψαν καλώδια αξίας 6000 ευρώ.

Μιλώντας στο ilialive.gr ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μυρτουντίων Χρήστος Παλαιολόγος αναφέρθηκε στα κρούσματα αλλά και τα άτομα που κινήθηκαν ύποπτα κοντά στα αντλιοστάσια.

“Στο Τραγανό οι κλέφτες πήγαν περίπου στις δύο τα ξημερώματα, γιατί τότε διακόπηκε η ροή του νερού στο δίκτυο. Πρέπει να ήταν πολλά άτομα γιατί τα καλώδια που έκλεψαν είναι αρκετά βαριά. Με τις κλοπές αυτές κινδυνεύουν οι καλλιέργειες να μείνουν χωρίς νερό. Για αυτό και εμείς κινηθήκαμε γρήγορα και μεταβήκαμε στην Αθήνα για να βρούμε και να αγοράσουμε τα καλώδια που έκλεψαν για να αποκαταστήσουμε την βλάβη που προκλήθηκε. Προσωπικά ανέβηκα στην Αθήνα για να φέρω άμεσα τα καλώδια” σημείωσε ο κ. Παλαιολόγος.

Πηγη: ilialive.gr 

Διαβάστε επίσης