Το Patras Science Festival "πλημμύρισε"την Πάτρα - ΦΩΤΟ

“Το Μέλλον της Επιστήμης – (το) δικό μας παρόν” από 8 έως 11 μαιου

Ξάφνιασαν τους περαστικούς στο κέντρο της Πάτρας και έδειξαν για ακόμη μια φορά πως όταν η επιστήμη συναντά τη διασκέδαση συμβαίνει... το Patras Science Festival. Οι εθελοντές της διοργάνωσης το πρωί του Σαββάτου πλημμύρισαν το κέντρο της Πάτρας με χαρούμενα πρόσωπα, χορευτικό ρυθμό και ευχάριστη διάθεση, προσελκύοντας πάνω τους τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των πατρινών.

psf_19_vol_6.jpg

psf_19_vol_2.jpg

Το 3ο φεστιβάλ επιστήμης ανοίγει τις πόρτες του την Τετάρτη 8 Μαΐου και απλώνεται στην Πάτρα. Οι δράσεις του φιλοξενούνται στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και σε ακόμη 8 χώρους της πόλης, ανάμεσά τους το Αρχαιολογικό Μουσείο και η Δημοτική Βιβλιοθήκη, με τη συμμετοχή πλήθους καταξιωμένων επιστημόνων, φορέων και οργανισμών, ενώ η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης στο RoyalTheater.

Το «Patras Science Festival» διοργανώνεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό «Επιστήμη Επικοινωνία – SciCo» και το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών. Το Φεστιβάλ υποστηρίζουν με τη συνεργασία τους πλήθος ακαδημαϊκών και ερευνητικών φορέων, καθώς και εκπαιδευτικοί οργανισμοί της χώρας και του εξωτερικού.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα του PatrasScienceFestival στο www.patras-science-festival.gr.

Γενικές Πληροφορίες:

Διάρκεια: 8 έως 11 Μαΐου 2019

ΕίσοδοςΕλεύθερη

 

PatrasScienceFestival 2019

www.patras-science-fesitival.gr

PatrasScienceFestival

 

PatrasSciFest

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ