Η Θύελλα Πατρών θα χάσει το πρωτάθλημα μόνο αν "αυτοκτονήσει"

«Φ. ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ»: Αποστόλης Νικολόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μ. Ανδριανός-Χ. Τσιρογιάννης)

ΣΚΟΡΕΡ: 16΄ Σκεπετάρης, 27΄Παπουτσής, 37΄ Ηλιόπουλος-75΄ Αναγνώστου

Έναν βαθμό αναζητά στην αυλαία των μπαράζ ανόδου η ομάδα της Θύελλας Πατρών που νίκησε εύκολα με 3-1 το Πάτραι για την 7η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.

Οι Θυελλιώτες πλέον αναζητούν έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου για να πάρουν το εισιτήριο της ανόδου.

Σε διαφορετική περίπτωση, δηλαδή, αν η Θύελλα ηττηθεί στο «Θ. Χρυασανθόπουλος» και ο Ατρόμητος μετά την σημερινή νίκη (4-0) επί του Αρη νικήσει εκτός έδρας το Πάτραι τότε ισοβαθμούν στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας και οι «πορτοκαλί» υπερτερούν αφού έχουν χάσει με 2-1 από την  Θύελλα και την έχουν νικήσει με 2-0 και παίρνουν αυτοί το εισιτήριο της ανόδου.

ΦΙΛΜ:

8΄ Ο Παπουτσής θα κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή η μπάλα θα κοντράρει σε πόδια αμυνόμενων και θα καταλήξει κόρνερ.

11΄ Νέα καλή φάση, αλλά το σουτ του Παπουτσή θα περάσει ελάχιστα άουτ.

13΄ Συρτή σέντρα σουτ του Κώστα Κωνσταντινίδη έδιωξε με τα πόδια σωτήρια ο Βεντουρής.

16΄ Ο Σκεπετάρης με ασύλληπτο σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βεντουρή για το 1-0.

22΄ Ο Σκεπετάρης θα εκτελέσει το κόρνερ, ο Δασουράς θα κατεβάσει ωραία την μπάλα θα κάνει και το σουτ που θα περάσει ελάχιστα πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων.

27΄ Ο Πανίτσας μέσα από την περιοχή θα «στρώσει» στον Παπουτσή ο οποίος από κοντινό σημείο θα «σπρώξει» την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

37΄ Μπαλιά πάρε βάλε του Ηλιόπουλου από τα αριστερά στον Σκεπετάρη που δεν θα δυσκολευτεί για το 3-0.

44΄ Ο Παπουτσής βγάζει σε θέση βολής τον Ηλιόπουλο που δεν θα υπολογίσει σωστά την πορεία της μπάλας.

51΄ Επέλαση του Παναγιωτόπουλου από τα αριστερά, έκανε και το σουτ, αναγκάζοντας τον Σουτζόγλου να διώξει σε κόρνερ.

59΄ Υποδειγματική αντεπίθεση ο Ηλιόπουλος θα βρει τον αφύλακτο Παπουτσή που θα σουτάρει, αλλά η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κ. Κωνσταντινίδης με «σκαφτό» δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Βεντουρή. Πολύ μεγάλη φάση για τους «κυανόλευκους».

73΄ Τετ α τετ ο Ηλιόπουλος δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Βεντουρή σούταρε πάνω από την εστία.

75΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αναγνώστου, η μπάλα θα βρει και στο πόδι του Παπουτσή και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 3-1.

90΄ Τρομερή ενέργεια του Γκοτσόπουλου θα περάσει όποιον βρει μπροστά του θα «σπάσει» στον Βλασόπουλο που θα αστοχήσει από πλεονεκτική θέση.

91΄ Στην πλάτη της άμυνας ο Σπανός, σωτήριο τάκλιν από τους αμυντικούς του Πάτραι που του πήραν την «μπουκιά από το στόμα», πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Κ. Κωνσταντινίδης, Κουνάβης, Κατριβέσης, Δασουράς, Πανίτσας (63΄ Παπαδόπουλος), Βλασόπουλος, Βουτσινάς, Παπουτσής (76΄ Σπανός), Ηλιόπουλος (87΄ Αθανασόπουλος), Σκεπετάρης (71΄ Γκοτσόπουλος).

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Α. Σπηλιόπουλος): Βεντουρής, Καλαμπόκας, Χριστοδουλόπουλος (76΄ Πόγκας), Κούσουλας, Π. Παπαδόπουλος, Βάρρας, Μιχαλόπουλος, Αναγνώστου, Παναγιωτόπουλος (68΄ Ρήγας), Νικολάϊ, Παπαδάτος.

Πηγη: patragoal.gr

Διαβάστε επίσης