Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις του serial killer : Βιντεοσκόπησε τον βιασμό 19χρονης

Την ώρα που οι ελπίδες για τον εντοπισμό των σορών των θυμάτων του 35χρονου έχουν επικεντρωθεί στο σόναρ που ερευνά την Κόκκινη Λίμνη, νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας: Ο «Ορέστης» είχε βιντεοσκοπήσει και τον βιασμό μιας 19χρονης.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο Κύπρου, ο 35χρονος παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στο Επαρχιακό Δικαστήριο, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδευόμενος από μέλη της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας είχαν ληφθεί τόσο εκτός, όσο και εντός της αίθουσας του δικαστηρίου. Ο ίδιος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, υποστηρίζοντας ότι θέλει να υπερασπιστεί μόνος τον εαυτό του.

Το Δικαστήριο διέταξε την ανανέωση της κράτησής του για ακόμη οκτώ ημέρες, στο άκουσμα νέων στοιχείων από τον ανακριτή, ο οποίος έκανε αναφορά και για μία υπόθεση βιασμού γυναίκας από τον «Ορέστη».

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ, Νεόφυτος Σιάηλος, στις 30 Απριλίου 2019 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από αλλοδαπή, πως κατά το 2017 και όταν εκείνη ήταν 19 ετών, ο ύποπτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέλησή της. Όπως πρόσθεσε, ο 35χρονος συνομιλούσε μαζί της για να τη φωτογραφίσει ως μοντέλο. Μάλιστα, βιντεοσκόπησε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ίδιος δεν παραδέχεται τον βιασμό, ωστόσο για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν ληφθεί τέσσερις καταθέσεις και αναμένονται και άλλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη ενημέρωσε μέσω μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τη σύζυγό του 35χρονου τον βιασμό.

Σε ό,τι αφορά τις υπόλοιπες υποθέσεις, σύμφωνα με τον ανακριτή, παραλήφθηκαν 352 τεκμήρια και έγιναν έρευνες σε 9 οχήματα και σπίτια. Επιπρόσθετα, όπως λέχθηκε ενώπιον δικαστηρίου, θα γίνουν υποδείξεις σκηνών για εντοπισμό του χώρου από τον οποίο ο 35χρονος προμηθεύτηκε τα τσιμεντοπλόκ.

Αναλυτικά οι υποθέσεις:

1. Mary Rose και η 6χρονη κόρη της Σιέρρα
2. Αριάν Παλάνας Λοζάνο
3. Μαρικάρ Βαλντέζ
4. Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα
5. Έλενα Μπουνέα
6. Κχάτα Ανού
7. Βιασμός και άσελγη επίθεση εναντίον γυναίκας – κατά το έτος 2017.

Ο «Ορέστης» αντιμετωπίζει αδικήματα για επτά φόνους, αν και ο ίδιος ομολόγησε τη διάπραξη των έξι, καθώς επιμένει ότι η 6χρονη Sierra πέθανε από εισρόφηση εμεσμάτων.

Την Παρασκευή, ταυτοποιήθηκε επίσημα η δεύτερη σορός που εντοπίστηκε στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό και ανήκει στην 28χρονη Αριάν Παλάνας Λοζάνο από τις Φιλιππίνες.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες σε Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο προκειμένου να εντοπιστούν οι σοροί μίας γυναίκας και δύο κοριτσιών.

Στην Κόκκινη Λίμνη χθες, το εξειδικευμένο σύστημα sonar επιχείρησε σάρωση και καταγραφή του πυθμένα και σήμερα θα μελετηθούν τα αποτελέσματα προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για την εξέλιξη των ερευνών.

Διαβάστε επίσης