Νίκος Τζανάκος: Συνεχίζουμε τις περιοδείες σε όλη την Πάτρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "Πάτρα: Η δική μας πόλη"

Κόντρα σε όσα βλέπουν τελευταία το «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με …υποτιθέμενα δημοσκοπικά αποτελέσματα, εμείς συνεχίζουμε την δική μας καθημερινή «δημοσκόπηση» στο πεζοδρόμιο, δίπλα σε κάθε Πατρινή και Πατρινό με τον οποίο μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας για μια Πάτρα όπως την θέλουμε και όπως την αξίζουμε ΟΛΟΙ!

Οι περιοδείες του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Τζανάκου και επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα: Η δική μας πόλη» συνεχίζονται τόσο στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας, όσο και στις συνοικίες. Γούναρη, Κανακάρη, Γεροκωστοπούλου, Μαιζώνος, Ρήγα Φεραίου, Αγ. Ανδρέου, Ψηλαλώνια, αλλά ακόμα και Οβρυά, Βούντενη, απ’ άκρη σ’ άκρη της πόλης μας μεταφέρουμε το μήνυμα της ανάγκης να αλλάξει η Πάτρα πορεία και να ξαναμπεί σε τροχιά ανάπτυξης, ευημερίας και προοπτικής.

Καταθέτουμε πόρτα - πόρτα το μελετημένο σχέδιό μας για να κάνουμε την Πάτρα καλύτερη σε όλους τους τομείς και να μεταμορφώσουμε την πόλη δημιουργώνταςΧώρους ζωής παντού, εντάσσοντας την πόλη στις νέες τεχνολογίες και αξιοποιώντας όλο το φυσικό κάλλος της ώστε να την κάνουμε πόλη ανθρώπινη.

Σε όλες τις περιοδείες, τον υποψήφιο Δήμαρχο συνοδεύουν οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «Πάτρα: Η δική μας πόλη». Άνθρωποι όλων των ηλικιών με πολλά κοινά χαρακτηριστικά όπως ότι όλοι τους είναι άνθρωποι της αγοράς, ξέρουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και μοιράζονται την ίδια αγωνία και την ίδια αγάπη για την πόλη μας. Εκπροσωπούν στο σύνολό τους την Πατραϊκή κοινωνία σε όλους τους τομείς και σε όλες τις βαθμίδες. Πρόσωπα από τον επιχειρηματικό χώρο, τον χώρο των επιστημών, του πολιτισμού, νέοι και μεγαλύτεροι που όχι απλά θέλουν και απαιτούν κάτι καλύτερο για αυτή την πόλη, αλλά ξέρουν ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ .

Διαβάστε επίσης