«Καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν» ο Πολάκης του «ήθους» της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ

του θαναση νταβλουρου

Έκπληκτος ο ελληνικός λαός παρακολουθεί τον πρωτοφανή εκχυδαϊσμό του λόγου του «κυρίου» Παύλου Πολλάκη, ο οποίος ως αναπληρωτής υπουργός όχι μόνο δεν ασχολείται με τα σοβαρότατα προβλήματα του πολύπαθου χώρου της Υγείας, αλλά σπιλώνει νυχθημερόν πολιτικούς αντιπάλους, διαβάλλει, συκοφαντεί, τραμπουκίζει και απειλεί, έχοντας την απόλυτη κάλυψη του λαοπλάνου πρωθυπουργού.

Όμως, δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Ο αμετροεπής και προκλητικός «κύριος» Πολάκης, που έφτασε στο σημείο να επιτεθεί ανερυθρίαστα κατά ενός ανθρώπου που πάσχει από  Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία μόνο και μόνο επειδή είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, συνιστά «καθ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση» το «ήθος» των κυβερνώντων της πρώτης φορά Αριστερά.

Ανέβηκαν στην εξουσία, εξαπατώντας συνειδητά και επανειλημμένως τους πολίτες, τάζοντας πράγματα ανέφικτα και κάνοντας ακριβώς τα ανάποδα από αυτά που είχαν πει. Υπερφορολόγησαν και κατατρόπωσαν τη μεσαία τάξη, διέλυσαν τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, εξόντωσαν τον ελεύθερο επαγγελματία, για να φτιάχνουν υπερπλεονάσματα μεγαλύτερα και απ’ αυτά που δέσμευσαν τη χώρα έναντι των δανειστών, για να μοιράζουν μετά σαν αντίδοτα διάφορα επιδόματα, αναδιανέμοντας τη φτώχεια και ανακυκλώνοντας τη μιζέρια.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, διακατεχόμενοι από έναν προφανή αμοραλισμό και εθνομηδενισμό, ξεπούλησαν τη Μακεδονία μας στους Σκοπιανούς.

Δυστυχώς γι’ αυτούς, οι μέρες τους είναι μετρημένες. Οι πολίτες τους περιμένουν στις κάλπες για να τους στείλουν εκεί απ’ όπου ήρθαν. Θα υποστούν συντριπτική ήττα, ενώ αν δεν το ξέρουν θα το  συνειδητοποιήσουν σύντομα, πολύ σύντομα.

Διαβάστε επίσης