Δήμος Πατρέων: Ενεργειακή αναβάθμιση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου

ανακοινωση

Με έγγραφο της Ειδικής  Γραμματείας  Διαχείρισης Τομεακών Προγραμμάτων του  Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, ενημερώθηκε ο Δήμος ότι στους οριστικούς πίνακες  των αξιολογημένων προτάσεων   προς χρηματοδότηση συμπεριλαμβάνεται το έργο   που αφορά στην  «Ενεργειακή Αναβάθμιση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου», δαπάνης 1.019.811 ευρώ.

Το έργο αυτό αφορά την προμήθεια και τοποθέτηση κατάλληλου ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, στο κτιριακό συγκρότημα του Παμπελοποννησιακού Σταδίου των Πατρών, με στόχο την ενεργειακή και γενικότερη αναβάθμισή του.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται η προμήθεια εξωτερικών κεντρικών κλιματιστικών μονάδων υψηλής απόδοσης, ηλιακού συστήματος παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, συστήματος διαχείρισης κτιρίου (BMS) μετά των απαραίτητων ελεγκτών και αισθητήρων καθώς και η αντικατάσταση των υφιστάμενων φωτιστικών σωμάτων με νέα χαμηλής κατανάλωσης τεχνολογίας LED και των φωτεινών πινάκων.

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, που τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε κακή  κατάσταση, είναι πλέον ένα από τα καλύτερα στάδια σε πανελλαδικό επίπεδο, γι αυτό άλλωστε διοργανώνονται σ’ αυτό επί σειρά ετών και οι Πανελλήνιοι Αγώνες Στίβου.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ