Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας με την Κατερίνα Παπακώστα - Τι συζητήθηκε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 μεσημβρινές ώρες στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας (ΕΑΥΑ) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τσίτσικα Χαράλαμπο και τον Αντιπρόεδρο Σακελλαρίου Κωνσταντίνο με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Παπακώστα – Σιδηροπούλου Κατερίνα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν βασικά ζητήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς της Αχαΐας, όπως η συνέχιση του σχεδιασμού και της κατασκευής του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου, η αντιμετώπιση της Πάτρας ως συνοριακής περιοχής με την  συνέχιση των ενισχύσεων με προσωπικό, η ανανέωση εξοπλισμού και οχημάτων και η ενίσχυση των οικονομικών πόρων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας. Επίσης η αντιπροσωπεία της Ένωσης ζήτησε από την Υφυπουργό την διακοπή των μεταγωγών ασθενών κρατουμένων καθώς και την απαλλαγή από τις διακομιδές ψυχασθενών.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει  να αγωνίζεται για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των Συναδέλφων οι οποίοι καθημερινά φροντίζουν για την διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας στους Πολίτες. Έχουμε υποχρέωση να είμαστε δίπλα τους και με επιχειρήματα και κατάθεση προτάσεων να μεταφέρουμε τα προβλήματα και στην πολιτική ηγεσία του Σώματος.

 

 

Διαβάστε επίσης