Καλάβρυτα: Αυτοί είναι οι 19 πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δημάρχου Γιώργου Λαζουρά

Δ. Ε. Καλαβρύτων: Η πορεία προς τη Νίκη, συνεχίζεται

Στις 26 Μαϊου: Προχωράμε μπροστά, δεν γυρίζουμε πίσω.

ΜΑΖΙ, ξεκινήσαμε, ΜΑΖΙ, δημιουργήσαμε και σταθήκαμε όρθιοι στην περίοδο της κρίσης, ΜΑΖΙ, συνεχίζουμε, ΜΑΖΙ, προχωράμε μπροστά και δε γυρίζουμε πίσω.

Την Κυριακή 26 Μαΐου, ψηφίζουμε ΝΙΚΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.

Από τις δημοτικές ενότητες Παΐων και Αροανίας, το μήνυμα της Νίκης του συνδυασμού μας, «ΝΚΗ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ  ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ», έχει, ήδη, περάσει και στη δημοτική ενότητα Καλαβρύτων, όπου, οι παρακάτω δεκαεννέα (19) πρώτοι υποψήφιοι και υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι, συγκροτούν το ψηφοδέλτιο της Νίκης του συνδυασμού μας.

banner_niki_nea-epoxi.png

Οι υποψήφιοί μας αυτοί, άνδρες και γυναίκες,  κατέρχονται, σε έναν πολιτισμένο, δημοκρατικό, δημιουργικό και ελπιδοφόρο προεκλογικό διάλογο, χωρίς παραπλανητικές και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, ούτε απαράδεκτους εκβιασμούς, όπως πράττουν οι εκπρόσωποι του παρελθόντος, αλλά, με μοναδικά εφόδιά τους, το καθαρό, ειλικρινή και ανυπόκριτο λόγο τους, το πολύ σημαντικό έργο που επιτελέσαμε, τώρα, στην περίοδο της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης και όχι στην προηγούμενη «χρυσή» εποχή -  το οποίο πρέπει να συνεχιστεί –, αλλά και τα έργα, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχουμε σχεδιάσει και προγραμματίζουμε για τη νέα δημοτική περίοδο.

Είναι καταξιωμένοι, στη ζωή και στα επαγγέλματά τους συμπολίτες μας, με μεγάλη κοινωνική προσφορά και συλλογική δράση, οι οποίοι μπορεί να έχουν, καθόλα σεβαστές, διαφορετικές, πολιτικές και ιδεολογικές, αναφορές, αλλά, μας συνδέει, μας ενώνει και μας εμπνέει η κοινή αγωνία για το μέλλον του τόπου μας, η συνέχιση του μεγάλου έργου που επιτελέσαμε, η καλυτέρευση των συνθηκών ζωής των συνδημοτών μας, η συνεχής ανάπτυξη του Δήμου μας και η καθιέρωση, ισχυροποίηση και διεύρυνση, το «στέριωμα», της Νέας Εποχής, που φέραμε στον τόπο μας.

Οι υποψήφιοι (άνδρες και γυναίκες) δημοτικοί σύμβουλοι της Εκλογικής Περιφέρειας – Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων, είναι κατ’ αλφαβητική σειρά:

1.Η Αναστασοπούλου – Πεντζιά Ανδριάννα του Αλεξίου, από τη Λυκούρια, δημοτική σύμβουλος, βοηθός Δημάρχου, μέλος του Δ.Σ. του Χιονοδρομικού Κέντρου, τραπεζική υπάλληλος.

2.Ο Αντωνακόπουλος Κωνσταντίνος του Βασιλείου, από το Σκεπαστό, πρώην υπάλληλος της ΕΥΔΑΠ.

3.Ο Βαρβιτσιώτης Παναγιώτης (Τάκης) του Ιωάννη,από το Σιγούνι, δημοτικός σύμβουλος, Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων, εστιάτορας.

4.Ο Γεωργόπουλος Δράκος του Κωνσταντίνου, από το Μεγάλο Ποντιά, εργαζόμενος στο Τυροκομείο ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ.

5.Ο Δαφαλιάς Ιωάννης του Αχιλλέα, από του Φίλια, δικαστικός υπάλληλος.

6. Η Ζυγούρα Ανδριάννα του Παναγιώτη, από τα Καλάβρυτα, νηπιαγωγός.

7.Ο Ζυγούρας Ανδρέας του Φωκίωνα, από τη Γουμένισσα, δημοτικός σύμβουλος, υπάλληλος Ελεγκτικού Συνεδρίου.

8.Μαγκαφάς Νικόλαος του Μιλτιάδη, από τα Φλάμπουρα, δημοτικός σύμβουλος, βοηθός Δημάρχου, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Χιονοδρομικού Κέντρου, Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών και της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης, μαθηματικός, πρώην Γυμνασιάρχης.

9. Μπακής Ανδρέας του Κωνσταντίνου, αγρότης, από τους Πετσάκους.

10. Η Παπαχριστοπούλου Στεφανία του Ιωάννη, από τα Καλάβρυτα, Τεχνολόγος Γεωπόνος.

11.Η Παρασκευοπούλου Γεωργία του Ιωάννη, από τα Καλάβρυτα, Πολιτικός Μηχανικός.

12.Η Παυλοπούλου – Βορύλλα Θεώνη του Παναγιώτη, από τα Καλάβρυτα, νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων.

13.Η Παυλοπούλου – Πριονά Βασιλική του Γεωργίου, από τα Καλάβρυτα, πτυχιούχος Τουριστικών Επιχειρήσεων.

14.Η Παύλου Ανδριάννα του Βασιλείου, από την Κάτω Βλασία, ιδιωτική υπάλληλος.

15.Η Σβεντζούρη Μελίνα του Θεοφάνη, από τα Καλάβρυτα, Δικηγόρος.

16.Ο Σωτηρόπουλος Ανδρέας του Αντωνίου, από την Κέρτεζη, υδραυλικός.

17.Ο Τζόβολος Ευθύμιος (Θύμιος) του Νικολάου, από τα Καλάβρυτα, δημοτικός σύμβουλος, Πρόεδροςτου Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων, ελεύθερος επαγγελματίας.

18. Η Φράγκου Κατερίνα του Βασιλείου, από την Άνω Βλασία, οικοκυρά.

19.Ο Χουλιάρας Δημήτριος του Γεωργίου, από τον Πριόλιθο, δημοτικός σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων, μέλος Δ.Σ. Χιονοδρομικού Κέντρου, εφοριακός υπάλληλος.

Το σημαντικό έργο, που επιτελέσαμε, στο Δήμο Καλαβρύτων και στη Δημοτική Ενότητα Καλαβρύτων, όπως μεταξύ άλλων:

Η κατασκευή και λειτουργία του δικτύου αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού των Καλαβρύτων, η ανάπλαση της Κεντρικής πλατείας και του ιστορικού κέντρου Καλαβρύτων, η ολοκλήρωση των επί χρόνια “γιαπιού” του νέου δημαρχείου και του πολύκεντρου πολιτιστικού κέντρου, το οριστικό και αμετάκλητο κλείσιμο της χωματερής στα Μεγάλα Αμπέλια, η κατασκευή σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων, η πληρωμή των βαρών και χρεών που παραλάβαμε από την προηγούμενη διοίκηση Παπαδόπουλου, στο Χιονοδρομικό Κέντρο, στο Δήμο και στη ΔΕΠΑΠΟΖ, η αποδοτική και οικονομική λειτουργία του Χιονοδρομικού μας Κέντρου, η εξασφάλιση χρηματοδότησης 20.000.000 ευρώ για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του, δράσεις που ξεκινούν άμεσα, η ανάπλαση πλατείας Σκεπαστού, η ανάπλαση Πλατείας Στριφτόμπολα στην Κέρτεζη, τα έργα οδοποιίας και βελτίωσης της ύδρευσης σε όλες, σχεδόν, της τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Καλαβρύτων, η ενίσχυση και προώθηση του τουρισμού με δράσεις προβολής και συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις, η προώθηση του θέματος της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων, οι πολιτιστικές δράσεις,όπως, ο θεσμός “Πολιτιστικό Καλοκαίρι”, η ανάδειξη, προβολή και ποιοτική εκτέλεση τοπικών και εθνικών εκδηλώσεων και εορτών, η ενίσχυση και υποστήριξη των πολιτιστικών μας συλλόγων, η υποστήριξη των αθλητικών μας συλλόγων και του αθλητισμού γενικότερα,η επαρκής δημοτικός φωτισμός όλων των χωριών, η τακτική και ανελλιπής αποκομιδή των απορριμμάτων, η συντήρηση και βελτίωση των λειτουργούντων σχολικών κτιρίων, οι τακτικοί καθαρισμοί αγροτικών δρόμων, και άλλα.

Και μάλιστα,στη δυσκολότερη περίοδο, που πέρασε η χώρα μας, από το 1950 και εντεύθεν, στο καμίνι, δηλαδή της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, όταν, με περιορισμένους και μειωμένους, απ’ όσους πριν το 2010, πόρους, καταφέραμε να κρατήσουμε την κοινωνία, το Δήμο μας και τη Δ.Ε. Καλαβρύτων, όρθια και χωρίς ν’ αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα.

Τα νέα έργα που έχουμε σχεδιάσει, προγραμματίσει και υλοποιούμε, όπως, η συνέχιση της ανάπλασης της υπόλοιπης πλατείας, των πλατειών Χελμού και ΚΤΕΛ και του Ιστορικού Κέντρου των καλαβρύτων, ένα έργο, που ξεκινά, άμεσα, η συντήρηση και η βελτίωση του οδικού δικτύου των χωριών των Καλαβρύτων και κυρίως των δημοτικών δρόμων στο εσωτερικό των κοινοτήτων, η βελτίωση και η ανακατασκευή των μεγάλων οδικών αξόνων Καλαβρύτων – Πούντας, Καλαβρύτων Πατρών μέσω Βλασίας, Καλαβρύτων – Χιονοδρομικό Κέντρο – Κλειτορία – Τριπόταμα, η ανάδειξη, η ανάπλαση και ο καθαρισμός του Βουραϊκού ποταμού, από τη θέση Άγιος Γεώργιος – Μικρό Γεφύρι και η δημιουργία διαδρόμων αναψυχής, στις όχθες του, η κατασκευή του δρόμου Σκεπαστό – Πλατανιώτισσα, του δρόμου Πετσάκοι και Νεοχώρι προς Μπόσι, του δρόμου Λουσσοί – Λιθαράκια – Λεύκα, του δρόμου Βλασία – Λεχούρι και άλλων, η βελτίωση, η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των αθλητικών γηπέδων Καλαβρύτων, Σκεπαστού, Πετσάκων, η βελτίωση και η ηλεκτρονική παρακολούθηση και έλεγχος των δικτύων ύδρευσης, η κατασκευή των έργων και η εκτέλεση των προμηθειών για την αναβάθμιση, τη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμότου Χιονοδρομικού μας Κέντρου, προϋπολογισμού με το Φ.Π.Α. 25.000.000 ευρώ, που ξεκινούν άμεσα, έργα βελτίωσης και αναβάθμισης των σχολικών κτιρίων, δράσεις προώθησης ανάπτυξης και προβολής του τουρισμού, υποστήριξης και ενίσχυσης των κτηνοτρόφων μας, έργα διαμόρφωσης και συντήρησης αγροτικών δρόμων, παρεμβάσεις αστικών αναπλάσεων στις κοινότητες της Δ.Ε. Καλαβρύτων, όπως τις ζητούν, οι πρόεδροι και εκπρόσωποι αυτών πολλά άλλα.

Όλα αυτά, που καταφέραμε και προγραμματίζουμε, αποτελούν, τα τεκμήρια της Νέας Εποχής, που φέραμε στο Δήμο μας και τα στέρεα και ασφαλή θεμέλια, της βιώσιμης ανάπτυξης, της περιοχής της Δ.Ε. Καλαβρύτων και της ευημερίας των κατοίκων της.

Με τον ανεξάρτητο, αδέσμευτο, ακηδεμόνευτο και καθαρά αυτοδιοικητικό συνδυασμό μας, χτίζοντας πάνω σε, όσα, βρήκαμε, με το έργο μας, τις δράσεις μας και το πρόγραμμά μας, με τη Συνεργασία όλων των πολιτών μας, φέραμε τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στο Δήμο μας καιαγωνιζόμαστε και επιδιώκουμε ν’ αναμετρηθούμε με το μέλλον, αφίνοντας, πίσω το παρελθόν και τ’ απομεινάρια του.

Ένα μέλλον,  συνεχούς προόδου, ανάπτυξης και ευημερίας για το Δήμο μας και τη δημοτική ενότητα Καλαβρύτων και μια Νέα Εποχή, χωρίς τις αγκυλώσεις και τις στρεβλώσεις του παρελθόντος.

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές, της 26ης  Μαΐου 2019, αποτελούν, σταθμό και είναι, κρίσιμες, για το εάν, θα προχωρήσει η Δημοτική Ενότητα Καλαβρύτων και ολόκληρος ο Δήμος μας, μπροστά και θα συνεχισθεί το αποτελεσματικό και σημαντικό έργο που, μέσα στην κρίση, επιτελέσαμε ή θα γυρίσουμε πίσω, στο παρελθόν, στα προβλήματα, τα βάρη και τα χρέη που μας κληροδότησε και στ’ απομεινάρια του.

Είναι, ουσιαστικά, μια δημοκρατική διαπάλη, μια σύγκρουση ιδεών, πρακτικών, θέσεων και αρχών, για τη δημιουργία, την καινοτομία, τη συμμετοχή, την αναμόρφωση, την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, την ανανέωση και τη Νέα Εποχή, στο Δήμο μας.

Το κρίσιμο ερώτημα, των εκλογών του Μαΐου είναι, ΕΑΝ, η Νέα αυτή Εποχή, που φέραμε, θα συνεχισθεί, ή θα διακοπεί και θα σταματήσει, ΕΑΝ θα, προχωρήσουμε μπροστά, στο μέλλον ή θα γυρίσουμε πίσω, στο παρελθόν.

Είμαι βέβαιος ότι, οι περήφανοι και αδούλωτοι πολίτες των Καλαβρύτων και των πανέμορφων χωριών τους, αλλά και ολόκληρου του Δήμου Καλαβρύτων, δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς, ούτε πιστεύουν μαυρογιαλούρικες υποσχέσεις και θέλουν να προχωρήσουμε μπροστά και να μη γυρίσουμε πίσω, θέλουν τη Νέα Εποχή, καθημερινά παρούσα και με συνέχεια, στο μέλλον.

Από τα  Καλάβρυτα, τη δημοτική Ενότητα Καλαβρύτων και τα υπέροχα χωριά τους, με τους παραπάνω, άξιους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, του συνδυασμού μας, συνεχίζεται, σήμερα, η πορεία προς τη Νίκη.

Με τους παραπάνω, καταξιωμένους, υποψηφίους δημοτικούς μας συμβούλους, συνεχίζουμε, τον ευρύ, ανοιχτό, δημοκρατικό διάλογο, με όλους τους πολίτες μας για το έργο μας, το πρόγραμμα μας, τα αδύνατα και τα δυνατά μας σημεία, έναν διάλογο, χωριό – χωριό, πόρτα – πόρτα, με καθέναν από τους συμπολίτες μας, χωρίς προαπαιτούμενα, ψεύτικες υποσχέσεις και εκβιασμούς, όπως πράττουν, οι εκπρόσωποι του παρελθόντος, λέγοντάς τους την αλήθεια και την πραγματικότητα, που είναι, η μοναδική δύναμή μας και ζητώντας την κριτική υποστήριξη και τη συνειδητή ψήφο τους.

Σ’ αυτό το ανοιχτό διάλογο, καλούμε, όλες και όλους τους συμπολίτες μας, τους πολίτες των Καλαβρύτων, για να συνδιαμορφώσουμε και να χτίσουμε μαζί και με τη συνεργασία τους, το μέλλον που ανήκει στον υπέροχο τόπο μας και να στεριώσουμε, τη Νέα Εποχή στο Δήμο μας.

Και αυτή η Νίκη, θα είναι Νίκη, των Καλαβρύτων, της Δημοτικής ΕνότηταςΚαλαβρύτων και των τριάντα ενός (31) χωριών της, αλλά και ολόκληρου του Δήμου Καλαβρύτων.

#pamemprostamelazoura     #nikilazoura

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ