Προ των πυλών το ψηφιακό πελατολόγιο

10/03/2025 | 19:35

Ανοίγει ο δρόμος για την εφαρμογή του ψηφιακού πελατολογίου στις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με το ψηφιακό πελατολόγιο θα γίνεται παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, σε πρώτη φάση, εταιριών ενοικιάσεων αυτοκινήτων, πάρκινγκ, πλυντηρίων, συνεργείων.

Οι επιχειρήσεις αυτές θα έχουν υποχρέωση καταγραφής:

– Ημερήσιου αριθμού πελατών, ΑΦΜ/ πελάτη, στοιχεία απόδειξης

– Αριθμού Κυκλοφορίας Οχήματος

– Αριθμού Κυκλοφορίας Αλλοδαπής

– Κατηγορία Οχήματος

– Εργοστάσιο Οχήματος

«Είμαστε σε εντατικές συζητήσεις με τους εκπροσώπους αυτής της αγοράς, τους παρουσιάσαμε την πρώτη εκδοχή του ψηφιακού πελατολογίου για να πάρουμε και τις δικές τους παρατηρήσεις για τυχόν βελτιώσεις που θα εξυπηρετήσουν και τη δική τους δουλειά. Αν όλα πάνε καλά, μέσα στον επόμενο μήνα θα είμαστε στον αέρα», σημειώνει ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής.

Σε δεύτερη φάση, το μέτρο θα επεκταθεί σε κτήματα δεξιώσεων, γάμους, γυμναστήρια, ξενοδοχεία.

megatv.com

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Δικαστήρια Πάτρας: Το μεσημέρι της Δευτέρας απολογείται ο μαιευτήρας που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων – Τι λέει στο tempo24 ο δικηγόρος του

Πάτρα: Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο πασίγνωστος μαιευτήρας για την πορνογραφία ανηλίκων – Τα ευρήματα της φρίκης!