Καιρός να τα αλλάξουμε όλα!

ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΜΠΟΝΑΝΟΥ

Η περιοχή μας έχει θλιβερές πρωτιές σε όλη την Ευρώπη στην ανεργία και τη φτώχεια. Ήλθε ο καιρός να τα αλλάξουμε όλα. Έφτασε η ώρα της μεγάλης ανατροπής . Η ώρα των θυμωμένων πολιτών που δυσφορούν με την αφασία των εθισμένων στην καρέκλα που η απραξία τους μας έριξε σε τέλμα και κάθε μέρα που περνάει βουλιάζουμε. Έφτασε η  ώρα του Νεκτάριου Φαρμάκη…

Ας αποφασίσουμε όλοι μαζί ότι δεν μας ταιριάζει αυτό που ζούμε. Δεν μας ταιριάζει να αποχαιρετούμε τους άξιους συμπολίτες μας στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Δεν μας ταιριάζει το ξεροκόμματο των επιδομάτων . Θέλουμε ανάπτυξη , θέλουμε νέες δουλειές , κυρίως όμως απαιτούμε αξιοπρέπεια και σεβασμό . Την κρίση αξιών θα την ξεπεράσουμε όλοι μαζί αν εμπιστευτούμε στην κάλπη τους καλύτερους . Αν επιλέξουμε τους άριστους . Αν επιβραβεύσουμε όλους εκείνους που δεν συμβιβάστηκαν με την διαφθορά και την μιζέρια.

Η ευκαιρία είναι στα χέρια μας. Η ελπίδα της αλλαγής στην επιλογή μας. Δεν χαρίζουμε άλλη τετραετία στους εθισμένους στην συναλλαγή ,στους εξαρτημένους από την μικροπολιτική. Ψηφίζουμε θετικά. Επιβραβεύουμε πορείες στην κοινωνική και πολιτική ζωή με αξιοσύνη, αρκεί να γνωρίσουμε και να μάθουμε πρόσωπα και καταστάσεις . Η δύναμη μας είναι ο σταυρός και τον αποδίδουμε σαν επιβράβευση σε όλους εκείνους που έδειξαν συνέπεια, που έδωσαν δείγμα γραφής εντιμότητας και στάση ζωής που ταιριάζει στις αξίες μας .Η νίκη είναι κοντά και οι φθαρμένοι παραμερίζουν οριστικά.

 

*Ο Χαράλαμπος Μπονάνος είναι οδοντίατρος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Όλα από την Αρχή»

 

Διαβάστε επίσης