Στα Ιωάννινα σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Ιωάννης Βαρδακαστάνης

Στα Ιωάννινα βρέθηκε προ ημερών ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ και Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ως μέλος κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής που αποτελούνταν επίσης από τις υποψήφιες για το ευρωκοινοβούλιο Εύα Καϊλή και Μένη Μαλλιώρη, με επικεφαλής τον Γραμματέα του Κινήματος Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Οπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Βαρδακαστάνης "είχαμε συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου, στηριζόμενο από το Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρη Δημητρίου. Στη συνέχεια παραχωρήσαμε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Ιωαννίνων.
Ο Ιωάννης Βαρδακαστάνης απηύθυνε χαιρετισμό στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Ιωαννίνων, με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, απ' όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Στέργιος Κωνσταντίνου και Μένη Μαλλιώρη.

Διαβάστε επίσης