Παράσταση...

του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη

..μια ακόμα παράσταση καρμπόν....!!
...μέσα από μαγνητικές πόρτες και περικυκλωμένος και από μακρυά ακόμα φερμένες διμοιρίες ΜΑΤ, μπήκε ο κόσμος της Πάτρας και οι εκδρομείς κυρίως, στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα για να ακούσει αμήχανος τον φοβικό πρωθυπουργό "μας" να επαναλαμβάνει τον ξανά και ξανά βρώμικο διχαστικό του λόγο...
...και μπροστά μπροστά στο πλήθος η ταξική συνείδηση του Σύριζα Πέτρος Κόκκαλης και πιο πέρα ο λαοπρόβλητος δημεγέρτης της τοπικής μας κοινωνίας, μεταφυσικός δήμαρχος της Πάτρας κ. Ρώρος...:
...για τον Κατσιφάρα όμως που τους ξελάσπωσε-και καλά να πάθει, ούτε κουβέντα ο άσπλαγχνος και αγνώμων Τσίπρας...!!!
...κρίμα.!! 
...γιατί λοιπόν ήρθες πάλι στην πόλη μας κύριε Τσίπρα..?
για να ακούμε ηχητικά από την καθεστωτική σου ΕΤΙ τα ουρανομήκη εικονικά χειροκροτήματα ενός πλήθους που η εικόνα το έδειχνε σιωπηλό και συγκρατημένο ??
και ακόμα.δεν έχεις απολύσει τον σκηνοθέτη σου .?
...και ως που θα φτάσει τελικά το παραλήρημα της συνεχούς κοροϊδίας της κοινωνίας κύριε Τσίπρα ,που αν σου αξίζει ένα βραβείο ΝΟΜΠΕΛ είναι το ΝΟΜΠΕΛ την διαρκούς πολιτικής εξαπάτησης του Ελληνικού λαού (κι ας διαφωνήσει μαζί μου ο δικός μας ο Βαγγέλης)...!!
...έτσι κι αλλιώς όμως, καλό δρόμο νάχεις κύριε πρωθυπουργέ "μας" και την επόμενη φορά που θάρθεις πιό ώριμος σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είμαστε πιό φιλόξενοι και ευπροσήγοροι μαζί σου,,,

Διαβάστε επίσης