Μαδρίτη: Εκκενώνεται ουρανοξύστης μετά από απειλές για βόμβα

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία της Μαδρίτης, έπειτα από απειλές για βόμβα. Οι Αρχές προχώρησαν νωρίτερα σε εκκένωση του ουρανοξύστη, όπου στεγάζονται πρεσβείες διάφορων χωρών, όπως αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σε ανακοίνωσή της στο Twitter, η αστυνομία αναφέρει πως κάνει ό,τι καλύτερο για το περιστατικό στον ουρανοξύστη Torrespacio, ο οποίος εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας.

Ο συγκεκριμένος ουρανοξύστης είναι ο τέταρτος πιο υψηλός στην ισπανική πρωτεύουσα, όπως αναφέρει το ABC. Στον ουρανοξύστη που ονομάζεται Torrespacio, στεγάζονται οι πρεσβείες του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά, της Αυστραλίας και της Ολλανδίας.

«Η αστυνομία επιχειρεί αυτή τη στιγμή στη Μαδρίτη στον ουρανοξύστη Torrespacio που εκκενώνεται για λόγους ασφαλείας», αναφέρει το μήνυμα της αστυνομίας. Οι αρχές ζητούν, επίσης, από όσους βρίσκονται μέσα στο κτίριο ή στον περιβάλλοντα χώρο να ακολουθήσουν τις οδηγίες του προσωπικού ασφαλείας.

Στο σημείο έχουν σπεύσει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων πυροσβεστών και δυνάμεων της εθνικής και δημοτικής αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης