Στη Μαδρίτη αύριο ο Χ. Θεοχάρης

Για τη σύνοδο του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

Στη Μαδρίτη μεταβαίνει ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης στις 18 και 19 Ιανουαρίου προκειμένου να συμμετάσχει στην 113η Σύνοδο του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, συνοδευόμενος από την Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κυρία Βίκυ Λοΐζου.

 

Στη διήμερη Σύνοδο, εκτός από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου, ο Υπουργός Τουρισμού θα συμμετάσχει και στη συνεδρίαση της Παγκόσμιας Επιτροπής Κρίσης για τον Τουρισμό, όπου θα παρουσιάσει, ως προεδρεύων της Τεχνικής Ομάδας της Επιτροπής, την πρόταση του Έλληνα Πρωθυπουργού προς το  Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για το πιστοποιητικό εμβολιασμού και τις προοπτικές χρήσης του, τη σημασία των γρήγορων τεστ αντιγόνου (rapid antigen tests), καθώς και την υιοθέτηση κοινών πρωτοκόλλων για το ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού το 2021.

 

Ο κ. Θεοχάρης πρόκειται να πραγματοποιήσει διμερείς επαφές με ομολόγους του και να συναντηθεί με τον Βασιλιά Φίλιππο της Ισπανίας ως επικεφαλής της Περιφερειακής Επιτροπής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

Διαβάστε επίσης