Βασίλης Ντούμας: Δεν μπορεί να τρέφει αυταπάτες για τα Εξάρχεια η Παπακώστα

δήλωσεις του προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρώ

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα και του Σωματείου Ειδικών Φρουρών για το θέμα των Εξαρχείων.

«Οι ειδικοί φρουροί δηλώνουν avec les pantalon. Είπαμε ότι θα έχει την τύχη της Αντουανέτας ή των Μαγισσών του Σάλεμ διότι αν επισκεφθεί η ίδια τον χώρο των Εξαρχείων δεν θα μπορέσει να είναι βιώσιμος αν δεν ακολουθείται από ολόκληρη τη διεύθυνση αποκατάστασης τάξης», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας.

Όπως υποστήριξε ο κ. Ντούμας «αυτή της φράση μας έθιξε, έθιξε τους αστυνομικούς τους οποίους εκπροσωπώ διότι μία υπουργός δεν μπορεί να τρέφει αυταπάτες για έναν χώρο ο οποίος είναι θυσιαστήριο αστυνομικών ή πολιτών. Θέλουμε να είναι πραγματιστής για να αντιμετωπίσει το τεράστιο πρόβλημα του άβατου των Εξαρχείων».

«Αυτός ο χώρος αποτελεί μία αποικία τρομοκρατών, οργανωμένου εγκλήματος, ''μπαχαλάκηδων''. Τελευταία ακούω ότι έχει γίνει βιώσιμος χώρος και άλλης τάξης ανθρώπων, όχι μόνο τρομοκρατών αλλά και κατασκόπων και ανθρώπων που εκμεταλλεύονται ότι εκεί μέσα δεν υπάρχει νόμος και τάξη», πρόσθεσε.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης