Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ανήμερα των γενεθλίων του σκοτώθηκε ο αστυνομικός στα Ιωάννινα

Τραγικός ήταν ο επίλογος στην επιχείρηση αναζήτησης του 39χρονου αστυνομικού που έπεσε σε χαράδρα στην ευρύτερη περιοχή της Μονής Στομίου, το μεσημέρι του Σαββάτου. 

Η σορός του άτυχου Ηλία Καλαϊτζή εντοπίστηκε κατά την διάρκεια των ερευνών από δυνάμεις της ΕΜΑΚ και εθελοντές το μεσημέρι της Κυριακής, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το άψυχο σώμα του βρέθηκε σε βάθος περίπου 700 μέτρων και σε κοντινή απόσταση από το σημείο της πτώσης που είχαν υποδείξει οι φίλοι του. Να σημειωθεί πως η επιχείρηση για την ανάσυρση είναι σε εξέλιξη και γίνεται με πολύ μεγάλη δυσκολία, τόσο λόγω της γεωμορφολογίας όσο και εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

«Έφυγε» ανήμερα των γενεθλίων του 

Σε ένα τραγικό παιχνίδι της μοιίρας, ο 39χρονος αστυνομικός έμελλε να χάσει τη ζωή του ανήμερα των γενεθλίων του. Υπηρετούσε στο ΑΤ Πρέβεζας και αφήνει πίσω του τέσσερα ανήλικα παιδιά. Ο άτυχος αστυνομικός ήταν λάτρης του βουνού και της πεζοπορίας και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μία πεζοπορία ρουτίνας, όπως ξεκίνησε για τον ίδιο και τους φίλους του, θα είχε αυτή την τραγική κατάληξη.

Όλες αυτές τις ώρες οι φίλοι, αλλά και η σύζυγός του, μέσα από τα social media, ζητούσαν από τους φίλους του να προσευχηθούν να βρεθεί ζωντανός ο 39χρονος. Ωστόσο, οι ελπίδες τους «έσβησαν» σήμερα το μεσημέρι.