Παναγιώτης Λαλιώτης: Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην περιοχή των Καλαβρύτων - Περιοδεία με το Νεκτάριο Φαρμάκη ΦΩΤΟ

Περιοδεία στα Καλάβρυτα πραγματοποίησαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Παναγιώτη Λαλιώτη και ομάδα υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού "Ολα από την αρχή".

Κατά τη διάρκεια των επαφών ο Παναγιώτης Λαλιώτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά , ο οποίος και ενημέρωσε για τα ζητήματα που αφορούν την περιοχή. Ενημερώθηκε για την λειτουργία του αγροτικού συνεταιρισμού από τον διευθυντή του και υποψήφιο Δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο, ενώ είχε εκτενή συνομιλία και με το διευθυντή του Νοσοκομείου .

Ο Παναγιώτης Λαλιώτης μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων σε δηλώσεις του ανέφερε: "Η περιοχή των Καλαβρύτων είναι από τις πλέον αναπτυσσόμενες στη Δυτική Ελλάδα. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού, όχι μόνο την χειμερινή περίοδο. Αλλά θα πρέπει να ενισχυθεί η νοσηλευτική μονάδα και με ιατρικό και λοιπό προσωπικό για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της περιοχής  και του μεγάλου αριθμού επισκεπτών. Γιατί δεν μπορεί να προσκαλούμε στην περιοχή μας επισκέπτες και να μην υπάρχει η δυνατότητα να τους προσφέρουμε την ελάχιστη βοήθεια νοσηλείας εάν παραστεί ανάγκη". 

Διαβάστε επίσης