Πάτρα: Ποια προπτυχιακά προγράμματα σπουδών πιστοποιήθηκαν

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει την ακαδημαϊκή κοινότητα ότι το Συμβούλιο της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση χορήγησε πιστοποίηση στα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών (ΠΠΣ) των Τμημάτων:

Θεατρικών Σπουδών, της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών,
Ιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας, και
Χημείας, της Σχολής Θετικών Επιστημών

για τις εκπαιδευτικές και ερευνητικές τους διαδικασίες, με βάση τις αρχές του προτύπου ποιότητας ΠΠΣ της ΑΔΙΠ και τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης (ESG 2015).

Κατά τη διαδικασία Πιστοποίησης του ΠΠΣ συνεργάστηκαν η Διοίκηση του Ιδρύματος και η  Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) με τη Διοίκηση και τις Ομάδες Εσωτερικής Αξιολόγησης (ΟΜΕΑ) των Ακαδημαϊκών Μονάδων. Η πιστοποίηση ολοκληρώθηκε με επιτόπιες επισκέψεις επιτροπών εμπειρογνωμόνων από το εξωτερικό. Σημαντική ήταν η συμβολή των μελών ΔΕΠ, φοιτητών, ερευνητών, αποφοίτων και των κοινωνικών εταίρων των Τμημάτων.

Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέδραμαν και  εργάστηκαν με αφοσίωση  για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης ΠΠΣ των Τμημάτων Θεατρικών Σπουδών, Ιατρικής και Χημείας.

 

Διαβάστε επίσης