Πάτρα: Παρουσιάζεται το παιδικό παραμύθι «Το μυστικό του δράκου»

Το βιβλιοπωλείο Πρωτοπορία της Πάτρας μαζί με τις εκδόσεις Ζήτη και το εργαστήρι Θεατρικού παιχνιδιού Οροπαίδιο συνδιοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του παιδικού βιβλίου «Το μυστικό του δράκου» του παιδαγωγού Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στις 11 το πρωί στον πολιτιστικό πολυχώρο Μηχανουργείο στην οδό Ευμήλου πίσω από το ναό του Αγίου Ανδρέου.

Πρόκειται για ένα παραμύθι όπου μια φορά κι έναν καιρό, στη μέση ενός καταπράσινου δάσους, υπήρχε ένα μικρό χωριό, όμορφο σαν από παραμύθι. Η ζωή σε αυτό κυλούσε ήρεμα, μέχρι τη μέρα που έκανε την εμφάνισή του ένας πανίσχυρος δράκος, ζητώντας από τους κατοίκους να του προσφέρουν το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο και δίνοντάς τους τρεις μέρες διορία.

Ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος έχει γεννηθεί το 1982 στην Πάτρα. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει κατά καιρούς ασχοληθεί με το Θεατρικό Παιχνίδι σε σχολεία, ενώ εργάζεται στον Παιδικό σταθμό “Μικρό Γυρί” στην πόλη της Πάτρας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. Από τις Εκδόσεις Ζήτη κυκλοφορεί επίσης το παραμύθι του με τίτλο “Οι χαμένοι φεγγαροκαθρέφτες”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ