Σκορ πρόκρισης για τη Λίβερπουλ, προβάδισμα η Τότεναμ κόντρα στη Σίτι

Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Πόρτο στο «Άνφιλντ» και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για την ημιτελική φάση του Champions League. Στο δεύτερο προημιτελικό της βραδιάς η Τότεναμ επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» να χάνουν πέναλτι με τον Αγουέρο στο 13ο λεπτό.

Στο «Άνφιλντ» η Λίβερπουλ προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό με τον Κεϊτά, ενώ στο 26’ ο Φιρμίνιο διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Πόρτο ζήτησε χέρι σε προσπάθεια του Αλεξάντερ-Άρνολντ στο πρώτο μέρος, ενώ για τους «ρεντς» ακυρώθηκε ως οφσάιντ το γκολ που σημείωσε ο Μανέ.

Στο νέο γήπεδο της Τότεναμ οι «σπερς» στάθηκαν τυχεροί, καθώς στο 13’ ο Αγουέρο αστόχησε σε πέναλτι, το οποίο απέκρουσε ο Γιορίς, ενώ το γκολ πέτυχε στο 78’ ο Σον. Για την Τότεναμ τραυματίστηκε στο δεύτερο μέρος ο Κέιν και αναγκάστηκε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου.

 

Λίβερπουλ – Πόρτο 2-0 (COSMOTE SPORT 2 HD)

Γκολ: 5' Κεϊτά, 26' Φιρμίνο

Κίτρινες κάρτες: Τικίνιο Σοάρες, Φελίπε

Κόκκινες κάρτες: -

Λίβερπουλ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Μίλνερ, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Κεϊτά, Σαλάχ, Μανέ (73' Οριγκί), Φιρμίνο (82' Στάριτζ).

Πόρτο: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα (77' Φερνάντο), Φελίπε, Μιλιτάο, Άλεξ Τέλες, Κορόνα, Ντανίλο, Όλιβερ Τόρες (73' Μπρούνο Κόστα), Οτάβιο, Μαρεγκά, Τικίνιο Σοάρες (62' Μπραχίμι).

 

Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι 1-0 (COSMOTE SPORT 1 HD)

Γκολ: 78' Σον

13' έχασε πέναλτι ο Αγουέρο

 

Κίτρινες κάρτες: Ρόουζ - Λαπόρτ, Μαχρέζ

Κόκκινες κάρτες: -

Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Φερτόγκεν, Ρόουζ, Σισοκό, Γουίνκς (81' Γουανιάμα), Έρικσεν, Ντέλε Άλι (87' Γιορέντε), Σον, Κέιν (58' Λούκας).

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Οταμέντι, Ντελφ, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν, Μαχρέζ (89' Σανέ), Σίλβα (89' Ντε Μπρούινε), Στέρλινγκ, Αγουέρο (71' Ζεσούς).

Διαβάστε επίσης