Συνάντηση ΣΚΕΑΝΑ με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Σπηλιόπουλο

Τα γραφεία του ΣΚΕΑΝΑ επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Σπηλιόπουλος κατά την διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου και παρουσία πολλών μελών του συλλόγου ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος.

Τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ από την πλευρά τους παρουσίασαν τα προβλήματα του κλάδου, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην κινητοποίηση της 18ης Μαρτίου, με τον κ. Σπηλιόπουλο να συμμερίζεται την αγωνία τους για την βιωσιμότητα  των επιχειρήσεών τους, τονίζοντας ότι οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι υπέρογκες και ότι μια πιθανή μείωση του Φ.Π.Α. όχι μόνο δεν αποφέρει μείωση των κρατικών εσόδων, αλλά αυξάνει αποδεδειγμένα, τα έσοδα του κράτους, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να είναι υγιείς και βιώσιμες.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης, στην συνέχεια παρουσίασε το πρόγραμμά του, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα αναπτυξιακά έργα, που είναι απαραίτητο να γίνουν στην Περιφέρεια και γενικότερα στην αναβάθμισή της. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος είναι μία από τις μεγαλύτερες και εν δυνάμει πιο ισχυρές περιφέρειες καθώς έχει πολλά πλεονεκτήματα, τόσο γεωπολιτικά όσο οικονομικά και διοικητικά. Τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να δοθεί η πρέπουσα σημασία στην ανάπτυξή της με οργανωμένο σχέδιο. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ