Πάτρα: Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Νίκου Τζανάκου - ΦΩΤΟ

"Σαφές μήνυμα για το … “τι είναι όραμα για μια πόλη"

Μια εκδήλωση κι ένα βιβλίο ένωσαν τους Πατρινούς κάτω από την “στέγη” του κοινού ενδιαφέροντος και στόχου, για την ιδεατή πόλη της επιτυχίας και της ευημερίας, πέρα και μακριά από εκλογές ή πρόσκαιρες, περιστασιακές διαφωνίες κι αντιπαραθέσεις.

Και που παράλληλα, έγινε αφορμή να ανοίξει διάπλατα δρόμος συνεργασίας μεταξύ Πάτρας - Ρωσίας, με δεδομένα:  Την παρουσία και τον συγκινησιακά φορτισμένο χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση ο Γραμματέας Πολιτιστικής &  Ανθρωπιστικής Συνεργασίας της Ρωσικής Πρεσβείας FedorKalaydov, αλλά και την έντονη στήριξη της εκδήλωσης από τον Σύλλογο Ρώσων “ΣΟΓΙΟΥΖ”.

4_1.jpg

Αυτό είναι το απόσταγμα από την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η χθεσινοβραδινή εκδήλωση του Νίκου Τζανάκου στο “Royal”, για την παρουσίαση του νέου του βιβλίου με τίτλο: “ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΑΝΔΡΕΙΑΣ”, που αποτελεί ιστορική παρακαταθήκη για την Πάτρα!

Η παρουσίαση του βιβλίου ήταν συνδυασμένη με χορευτικά δρώμενα από παιδιά Ρώσων μεταναστών στην Πάτρα, αναγνώσεις κειμένων και προβολή οπτικο-ακουστικού υλικού, στοιχεία τα οποία καθήλωσαν το κοινό και πέτυχαν να δώσουν με σαφήνεια το μήνυμαπου ο Συγγραφέας του βιβλίου, Νίκος Τζανάκος, μας στέλνει μέσα από το βιβλίο, του … ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ.

12.jpg

Στην εκδήλωση μίλησαν οι:

⦁Νίκος Τσούκαλης – Δικηγόρος, πρ. Βουλευτής

⦁ Δρ. Ευγενία Πιερρή – Διευθύντρια ΓΕΛΚαστριτσίου, π. Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας

⦁Ανδρέας Καράβολας – τ. Δήμαρχος Πατρέων, Πολιτικός Μηχανικός, ενώ συντόνισε η Αμαλία Δημητροπούλου – Πτυχιούχος Ελληνικού Πολιτισμού, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Σύγχρονης Δημοσιογραφίας.

 

Διαβάστε επίσης