Υποψήφιος με τον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Σκιαδαρέσης

Σε δήλωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Πατρέων, Σπύρος Σκιαδαρέσης αναφέρει τους λόγους της υποψηφιότητας στις περιφερειακές εκλογές με το συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.

Συγκεκριμένα σημειώνει: Πριν από πέντε χρόνια συμμετείχα στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος τού Δήμου Πατρέων με τον Συνδυασμό τού υπ. Δημάρχου – Ιατρού κ. Ανδρέα Παναγιωτόπουλου «ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ». Η τιμή των συμπολιτών μου με την ψήφο τους προς το πρόσωπό μου, με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς προτίμησης στον Συνδυασμό. Ως πρώτος επιλαχών, τον περασμένο Ιανουάριο ορκίστηκα Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής τής Παράταξης, μετά την παραίτηση τού κ. Παναγιωτόπουλου. Θέση την οποία, έως την λήξη τής θητείας μου, θα υπηρετήσω με ζήλο προς το συμφέρον τής πόλης και των συμπολιτών μου.

Τον ερχόμενο Μάιο (19 & 26 Μαΐου) διενεργούνται οι εκλογές Α΄ και Β΄ Βαθμού τής Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ως ενεργός – αγωνιζόμενος πολίτης τού τόπου μου, τού τόπου όπου ζω, εργάζομαι και αγαπώ, δηλώνω εκ νέου ΠΑΡΩΝ στον εκλογικό στίβο τής Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αυτή τη φορά αποδεχόμενος την πρόταση τού νυν Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα και εκ νέου υποψήφιου. Η εντιμότητά του, το έργο του και η συνέπεια των λόγων του αποτελούν εγγύηση για να συστρατευτώ μαζί του, για τη συνέχιση τής έως τώρα πετυχημένης ομολογουμένως πορείας του.

Όραμά μου ήταν, είναι και αενάως θα είναι να κάνουμε πράξη και έργο τον λόγο μας. Με ζήλο, εργατικότητα, συνεργασίες και νέες ιδέες, προτάσσοντας πάντα το γενικότερο συμφέρον των πολιτών και τού τόπου που ζούμε και αγαπάμε, πάνω από πολιτικές σκοπιμότητες, ιδιοτέλειες και συμφέροντα.

Προτεραιότητά μας σε κάθε πρωτοβουλία και προσπάθεια θα είναι o άνθρωπος και όλα αυτά που συνιστούν την καθημερινότητά μας, για να κάνουμε τη ζωή όλων μας καλύτερη.

Να δώσουμε νέα πνοή στον νομό μας, τα χωριά μας, να έρθουμε κοντά στους νέους μας, να αγκαλιάσουμε τους μεγαλύτερους και να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο τους φυσικούς μας θησαυρούς.

Να αναδείξουμε τον πολιτισμό και τον θρησκευτικό μας πλούτο. Τον πρωτογενή τομέα, την τουριστική μας ανάπτυξη, την περαιτέρω βελτίωση τής καθημερινότητας.

Με σεβασμό στις ηθικές αξίες. Τον άνθρωπο, τον κάθε άνθρωπο. Τον άνεργο, τον άστεγο, τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τον εργαζόμενο και τον εργοδότη.

Η Πάτρα, η Δυτική Αχαΐα, η Αιγιάλεια, τα Καλάβρυτα και ο Ερύμανθος, η Αχαΐα μας πρέπει να γίνει «φάρος» τής Δυτικής Ελλάδας και γιατί όχι, «φάρος» τής πατρίδας μας!

Μπορούμε! Το θέλουμε! Θα το πετύχουμε!

Συνεχίζουμε, πάμε μπροστά!

Διαβάστε επίσης