Συνταγές μαγειρικής με χοιρινό και ειδικές προτάσεις για Vegan φίλους από τον Γιάννη Λουκάκο

Όλοι συμβουλεύεστε κάποιον σεφ, ένα βιβλίο μαγειρικής, ένα site με συνταγές ή βιντεάκια από ερασιτέχνες προκειμένου να βρείτε πως θα δέσει η σάλτσα, πως δεν θα ξινίσει το κρέας, πως θα φτιάξετε την τέλεια μπεσαμέλ και άλλες πολλές αναζητήσεις ανάλογα με τις γευστικές προτιμήσεις του καθενός.

Από εδώ και πέρα τέρμα το ψάξιμο! Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος σας προσφέρει μοναδικές συνταγές μαγειρικής για κάθε γούστο, προτίμηση, ιδιαιτερότητα με όποιο υλικό αγαπάτε και θέλετε να υπάρχει στην ημερήσια συνταγή σας.

Στο παρόν άρθρο θα βρείτε συνταγές με χοιρινό και μερικές προτάσεις χωρίς κρέας για τους vegan της παρέας. Οι συνταγές για χορτοφάγους ανήκουν σε μία ιδιαίτερη κατηγορία του yiannislucacos.gr όπου θα βρείτε συνταγές για χορτοφάγους με λαχανικά ή άλλες ελκυστικές συνταγές για vegan προτάσεις όπως παστίτσιο ή μουσακά χορτοφαγικό!

Δύο υπέροχες συνταγές με χοιρινό που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα
 

Γκούλας -η παραδοσιακή σούπα της Ουγγαρίας

Στην Ουγγαρία κάθε νοικοκυρά έχει την δική της εκδοχή για να μαγειρέψει την σούπα γκούλας. Ο σεφ Γιάννης Λουκάκος σας δίνει την δική του που είναι αυθεντική, πεντανόστιμη με πολύ εύκολη προετοιμασία και εκτέλεση! Τα παλιά χρόνια το έφτιαχναν στα χωράφια σε ένα κατσαρόλι από χυτοσίδηρο που κρεμόταν πάνω από το τζάκι. Δείτε εύκολα και γρήγορα την συνταγή για σπιτικό γκούλας που εντυπωσιάζει τους καλεσμένους σας, ειδικά τον χειμώνα!

Χοιρινό στην γάστρα με ρεβίθια – Έξυπνος τρόπος για να φάνε τα παιδιά τα όσπρια

Ένα πιάτο που μπορεί να μην είναι ελαφρύ, είναι όμως τόσο γευστικό που θα εκτιμήσετε πολύ αυτό το πάντρεμα των γεύσεων. Ζουμερό και μαλακό κρέας με ρεβύθια που λιώνουν στο στόμα. Δείτε με ένα κλικ την εκτέλεση και οργανωθείτε για να το μαγειρέψετε σήμερα κιόλας.

1+1 Vegan συνταγές από τις δημοφιλέστερες του σεφ

Οι χορτοφάγοι της παρέας έχουν άπειρες επιλογές για να μαγειρέψουν νόστιμες συνταγές που βασίζονται σε λαχανικά.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα κολοκυθάκια γεμιστά vegan με γέμιση από ρύζι, μυρωδικά και μανιτάρια. Πεντανόστιμο πιάτο που μπορείτε να βρείτε εδώ παρακολουθώντας και το βίντεο για να έχετε πιο σίγουρα αποτελέσματα.

Επόμενη πρόταση η σπανακόπιτα με ανθότυρο και κινόα, ένα πιάτο superfood που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι σαν συνοδευτικό ή πρωινό γεύμα.

Δείτε περισσότερες συνταγές στο yiannislucacos.gr όποιες κι αν είναι οι γευστικές σας προτιμήσεις.

Διαβάστε επίσης