Νίκη-ανάσα για τον Πανιώνιο, 2-0 τον Παναθηναϊκό

Μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που δίνει για την παραμονή στη Super League κατέκτησε ο Πανιώνιος, καθώς επιβλήθηκε την Κυριακή με 2-0 του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη, για την 22η αγωνιστική της Super League. 

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για τους «κυανέρυθρους», καθώς πήραν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με πλασέ του  Σπιριντόνοβιτς, με τον Σταυρόπουλο να διαμορφώνει  το τελικό σκορ για τους γηπεδούχους με το γκολ του στο 56ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις στο 3ο λεπτό ο Κουρμπέλης διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, με το ριπλέι να δείχνει ότι ο Ντουρμισάι όντως τον κρατάει. Εντούτοις ο διαιτητής Κουμπαράκης έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 2-0
Γκολ: 10' Σπιριντόνοβιτς (Πανιώνιος), 56' Σταυρόπουλος (Πανιώνιος)

Κίτρινες: Mαυρομμάτης (Παναθηναϊκός), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Τσιλούλης (Πανιώνιος)

Πανιώνιος: Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Μανιάτης (79' Μπανανά), Άρτσε (88' Μπουμάλ), Μασούρας, Κόσιτς, Σπιριντόνοβιτς (72' Τσιλούλης), Ντουρμισάι
Παναθηναϊκός: Διούδης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (83' Δώνης), Κουρμπέλης, Κάτσε (73' Μουνιέ), Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης (63' 63' Βέργος), Μπουζούκης, Μακέντα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ