Κρίσιμες ώρες για την Πατρινή σκηνοθέτιδα Ευανθία Στιβανάκη - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ - ΦΩΤΟ

ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πύργου νοσηλεύεται από χθες, σε σοβαρή κατάσταση η Πατρινή σκηνοθέτις Ευανθία Στιβανάκη, με ενδείξεις εμφράγματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο φουαγιέ του θεάτρου «Απόλλων» στον Πύργο, όπως αναφέρει το patrisnews.com λίγα μόλις λεπτά πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη (για τις 2 μ.μ.) συνέντευξη Τύπου της Θεατρικής Ομάδας Πύργου για την πρεμιέρα της παράστασης «Ο καλός στρατιώτης Σβέικ»…

stivanaki.jpg.pagespeed.ce_.kpx_1k4-tu.jpg

Η Ευανθία Στιβανάκη που τα τελευταία χρόνια σκηνοθετεί τις παραστάσεις της Ομάδας, ευρισκόμενη στο φουαγιέ του θεάτρου για να προετοιμαστεί για την συνέντευξη Τύπου, έχασε τις αισθήσεις της κι έπεσε στο πάτωμα! Άμεσα μέλη της Ομάδας βρέθηκαν από πάνω της προσπαθώντας να της προσφέρουν τα πρώτες βοήθειες ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Παράλληλα ειδοποιήθηκε ιατρός - καρδιολόγος το ιατρείο του οποίου βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το χώρο του συμβάντος, συμβάλλοντας στις προσπάθειες.
Λίγο αργότερα έφτασε και το ασθενοφόρο που μετέφερε την σκηνοθέτιδα στο νοσοκομείο του Πύργου. Εκεί -κατόπιν προσπαθειών του ιατρικού προσωπικού- κατέστη δυνατό να επανέλθει με την διάγνωση να μιλά για έμφραγμα.

Πηγή φωτό: ilialive.gr


 

Διαβάστε επίσης