Πάτρα: Πως αντέδρασε στη σύλληψη του ο πατέρας που ξυλοκόπησε τον 9χρονο γιου του

ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Την ώρα που εξακολουθεί να παραμένει αδιευκρίνιστος ο λόγος της "έκρηξης" 31χρονου Ιρακινής καταγωγής που δε δίστασε να ξυλοκοποπήσει το ανήλικο παιδί του, την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, φέρεται να εμφανίστηκε έκπληκτος από τη σύλληψη του το βράδυ της Τετάρτης, με το αιτιολογικό πως δεν έκανε κάτι μεμπτό.

Το λόγο ωστόσο τώρα έχουν οι Εισαγγελικές αρχές που καλούνται να αποφασίσουν τόσο για τη τύχη του άνδρα, όσο και για το μέλλον του 9χρονου, καθώς δεν αποκλείεται να ζητηθεί η απομάκρυνση του παιδιού από τον πατέρα του.

Το αγοράκι που παραμένει στο Καραμανδάνει χωρίς ωστόσο να φέρει σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με πληροφοριες του tempo24.news, όταν μεταφέρθηκε στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα ήταν φοβισμένο και απόμακρο. Στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας θα εξεταστεί και από Ιατροδικαστή.

Υπενθυμίζεται πως το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, στο σημείο όπου μοιραζόταν το συσσίτιο του Δήμου,  όταν σύμφωνα με καταγγελία, ο αλλοδαπός πατέρας εθεάθη να επιτίθεται ακόμα και με μπουνιές στον 9χρονο, ενώ φέρεται να τον χτύπησε στη πλάτη με μια πλαστική καρέκλα.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

 

 

Διαβάστε επίσης