Το μυστικό που κάνει ένα κραγιόν τόσο εθιστικό και αναντικατάστατο

Λατρεύει τη λάμψη. Της αρέσει να δείχνει φυσική, αλλά με λίγη βοήθεια από αυτό το χρυσό κόσμημα που κρύβει στην τσέπη της, αυτό που θέλουν να δανείζονται όλες οι φίλες της.

Ανάλογα με τη διάθεσή της, κάνει το λαμπερό χρώμα πιο έντονο ή πιο διακριτικό. Είναι παιχνιδιάρα και, ταυτόχρονα, δυναμική, με τα χείλη της πάντα έτοιμα για φίλημα.

O οίκος ομορφιάς YSL Beauté καλωσορίζει με υπερηφάνεια τις νέες προσθήκες στην οικογένεια Volupté: -αποτίνοντας φόρο τιμής στο εμβληματικό ROUGE VOLUPTÉ SHINE με νέες αποχρώσεις- παρουσιάζοντας το VOLUPTÉ PLUMP-IN-COLOUR, ένα νέο κραγιόν με μια ροκ και ανατρεπτική καρδιά μαύρου balm που κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη- δημιουργώντας δύο εξαιρετικά ελκυστικά limited edition του ROUGE VOLUPTÉ SHINE που αποτελούν ωδή στην αγάπη.

Και, τέλος, καλωσορίζουμε ένα νέο πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια: την Kaia Gerber, την νέα πρέσβειρα YSL Beauté.

Ποιο είναι το μυστικό που κάνει ένα κραγιόν τόσο εθιστικό και αναντικατάστατο; Στην περίπτωση του ROUGE VOLUPTÉ SHINE, είναι η θρυλική ενυδατική σύνθεση που έχει κατά 65% ελαιώδη σύσταση και περιέχει έξι πολύτιμα έλαια, καθώς και εκχύλισμα ροδιού, για να προσφέρει έξι πολύτιμα οφέλη (έντονη λάμψη, φυσικό αποτέλεσμα, λείανση, ενυδάτωση, άνεση και βελούδινη εφαρμογή).

Χάρη σε αυτή τη σύνθεση, αποτελεί το αγαπημένο προϊόν των γυναικών που θέλουν εντυπωσιακή λάμψη με κορυφαία άνεση και ζωηρό χρώμα. Η διάσημη σύνθεση αγγίζει τα χείλη σαν χάδι, χάρη στα ενυδατικά συστατικά, στο εκχύλισμα ροδιού και στις φωτεινές χρωστικές που φροντίζουν τα χείλη. Απόλυτα εθιστικό, το λαχταριστό άρωμα φρέσκου μάνγκο σε κάνει να θέλεις να το εφαρμόζεις συνέχεια στα χείλη σου.

Μέσα στην εμβληματική θήκη, που φέρει το λογότυπο YSL, και είναι διακοσμημένη με ένα δαχτυλίδι στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν που περιέχει, αποτελεί από μόνο του ένα θησαυρό.

Φαντάσου την τέλεια γκαρνταρόμπα για τα χείλη – ένα λαμπερό κραγιόν, για να λάμπεις κάθε στιγμή. Ο κόσμος του ROUGE VOLUPTÉ SHINE, ενσαρκώνει απόλυτα το σλόγκαν #livetoshine. Τα ζωηρά χρώματα σε τολμηρές αποχρώσεις, όπως σκούρο μωβ, έντονο δαμασκηνί ή εκθαμβωτικό φούξια, είναι εξαιρετικά ευκολοφόρετα, χάρη στην απαλή υφή και στην ανάλαφρη κάλυψη. Το χρωματικό αποτέλεσμα: φυσικό, ζωηρό και, ταυτόχρονα, ακαταμάχητο, τολμηρό και εκφραστικό – όπως ακριβώς θέλεις κι εσύ να φαίνονται τα χείλη σου.

Και τώρα... Χάρη στην προσθήκη των 12 νέων αποχρώσεων που ολοκληρώνουν την γκαρνταρόμπα του ROUGE VOLUPTÉ SHINE, υπάρχει μία απόχρωση για κάθε περίσταση. Ο Διευθυντής ομορφιάς, Tom Pecheux, δημιούργησε μια νέα γκάμα αποχρώσεων, σαν μια γκαρνταρόμπα ατελείωτων δυνατοτήτων λάμψης, θέλοντας να αναδείξει το φυσικό χρώμα των χειλιών μας.

Η μοναδική σύνθεση του ROUGE VOLUPTÉ SHINE, σημαίνει λαμπερή υφή και περιποιημένα χείλη.

Τι γίνεται όμως με τις γυναίκες που θέλουν περισσότερο όγκο;

Κάθε γυναίκα ονειρεύεται να αποκτήσει γεμάτα, αισθησιακά και σαρκώδη χείλη. Σας παρουσιάζουμε τη νέα προσθήκη, το VOLUPTÉ PLUMP-IN-COLOUR. Προσφέρει το ίδιο αποτέλεσμα χρώματος και περιποίησης με το ROUGE VOLUPTÉ SHINE, αλλά στο κέντρο του έχει μια ροκ και μοντέρνα καρδιά μαύρου balm, ειδικά σχεδιασμένη, για να τονώνει τα χείλη και να τα κάνει να δείχνουν πιο σαρκώδη.

Ξέχασε τα οδυνηρά τσιμπήματα και τα filler χειλιών – το VOLUPTÉ PLUMP-IN-COLOUR έχει νέα σύνθεση που περιέχει φυσικό αιθέριο έλαιο μέντας για να ντύνει τα χείλη με αίσθηση δροσιάς, καπρυλική γλυκόλη για να αναδεικνύει τα χείλη και να τα κάνει να δείχνουν πιο σαρκώδη και σκόνη μαύρης πέρλας για τέλεια ποιότητα λάμψης.

Εμπλουτισμένη με όλα τα γνωστά συστατικά περιποίησης του ROUGE VOLUPTÉ SHINE (όπως φυσικό έλαιο καρύδας και εκχύλισμα ροδιού), η ασύμμετρη μαύρη καρδιά δεν αποτελεί μόνο ένα εμβληματικό σύμβολο αγάπης του YSL, αλλά χαρίζει έντονη και πολυτελή λάμψη και κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη. Με ασημένια θήκη, για να ξεχωρίζει από το θρυλικό ROUGE VOLUPTÉ SHINE, και με ένα δαχτυλίδι που αποκαλύπτει και πάλι το χρώμα στο εσωτερικό του. Με 6, νέες, τολμηρές και εντυπωσιακές αποχρώσεις, είναι το αγαπημένο κραγιόν των γυναικών που θέλουν να σαγηνεύουν και χρειάζονται μια δόση ROUGE VOLUPTÉ SHINE, για να τραβούν όλα τα βλέμματα.

Συλλεκτική Έκδοση Heart & Arrow

Για να γιορτάσουμε την επιστροφή του ROUGE VOLUPTÉ SHINE... μια συλλεκτική έκδοση διακοσμημένη με μια καρδιά που τη διαπερνά ένα βέλος. Η χρυσή θήκη είναι διακοσμημένη με ανάγλυφες καρδιές στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν που περιέχει και κυκλοφορεί σε 2 εμβληματικές αποχρώσεις του ROUGE VOLUPTÉ SHINE.

Δείξε την, μοιράσου την, χάρισέ την στις γυναίκες που αγαπάς. Ό,τι κι αν αποφασίσεις να την κάνεις, για όποια χρήση κι αν την προορίζεις, αυτή η συλλεκτική έκδοση θα σε κερδίσει.

Διαβάστε επίσης