Κώστας Αναγνωστόπουλος: Ο «Μισθοφόρος» του Survivor κατεβαίνει στις εκλογές!

 

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor του ΣΚΑΪ, όπου ξεχώρισε για την ευθύτητα του χαρακτήρα του, το πάθος, την αγωνιστικότητα και το πείσμα του. Ωστόσο, ο γνωστός σε όλους ως «Μισθοφόρος», είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην Αγία Παρασκευή, την περιοχή όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά όλο αυτά τα χρόνια.

Οπότε, δεν μας ξάφνιασε η απόφασή του να ασχοληθεί με τα κοινά, θέτοντας υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Ο επιχειρηματίας είναι έτοιμος να δοκιμάσει τις αντοχές του στην πολιτική παλαίστρα, έχοντας, μάλιστα, την υποστήριξη ενός μεγάλου κόμματος. Συγκεκριμένα, πήρε την απόφαση να ενισχύσει το ψηφοφέλτιο του Σύριζα, στηρίζοντας τον εν ενεργεία Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο.

Πολυταξιδεμένος, ανήσυχο πνεύμα, άνθρωπος του αθλητισμού και πολύ κοντά στη νεολαία, οΚώστας Αναγνωστόπουλος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής» και αν κρίνουμε από τη στήριξη που του είχε δείξει ο κόσμο όταν συμμετείχε στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά και πιο πρόσφατα στο Nomads του ANT1, την κατάκτηση της θέσης την έχει σίγουρη.

 

Διαβάστε επίσης