Η αποκάλυψη του «Μισθοφόρου» για το βράδυ που είχε αποχωρήσει ο Γιάννης Σπαλιάρας - ΒΙΝΤΕΟ

«Το βράδυ πριν πάμε στο Συμβούλιο δεν μιλιόμουν, ήμουν σίγουρος...»

Μια ερώτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον Κώστα Αναγνωστόπουλο, σχετικά με το αν παρατηρεί κάποιες αλλαγές στη συμπεριφορά του Νικόλα Αγόρου, αλλά και το ρόλο που μπορεί να έχουν παίξει σε αυτό οι πληροφορίες που μετέφεραν οι νέοι παίκτες, ο πρώην παίκτης του Survivor προχώρησε σε αποκαλύψεις.

«Όλα τους τα είπαν! Εμάς ο Willy μας τα είχε πει χαρτί και καλαμάρι. Εγώ δεν τους κατακρίνω. Είναι πολύ λογικό να πούνε τα πράγματα, αλλά όχι να λένε ότι "δεν είπαμε και τίποτα. Μπορεί κι εμείς να είδαμε κάποιους σε εμάς να άλλαξαν κάποια στιγμή όταν κατάλαβαν ότι κάποιος πουλάει από τις ψηφοφορίες, άλλαξαν» είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αναφερόμενος και σε έναν καβγά που είχε κάποια στιγμή με τον Πάνο Αργιανίδη προβλέποντας την τελική τετράδα.

Πάνω εκεί αποκάλυψε και το πόσο φοβόταν πως ο Γιάννης Σπαλιάρα θα έφτανε κι εκείνος στον τελικό. «Εγώ φοβόμουν πάρα πολύ με τον Σπαλιάρα στο τέλος. Αφού άμα ρωτήσεις τα παιδιά, το βράδυ πριν πάμε στο Συμβούλιο δεν μιλιόμουν, ήμουν σίγουρος ότι θα φύγω. Ο Σπαλιάρας έκανε χαβαλέ, γιατί ήταν σίγουρος ότι θα μείνει. Έτσι νόμιζε! Όχι επειδή δεν είχε άγχος» ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην παίκτης του Survivor για το βράδυ που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωνε τον τελευταίο παίκτη που αποχωρούσε από το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης