Νίκος Παπαδημάτος: Ο αυριανός Δήμαρχος που εγγυάται την ενότητα

του Ανδρέα Νικολάου, Ορθοπεδικού, δημοτικού συμβούλου της παράταξης του Κώστα Χριστόπουλου «Νέα Πόλη»

Διανύουμε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της Πάτρας, καθώς σε λίγο καιρό θα κληθούμε να αποφασίσουμε για το ποιοι θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν να σηκώσουν το τεράστιο βάρος της προσπάθειας ανάκαμψης της πόλης μας.

Η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις κάλπες του Μαΐου ως πρώτη προτεραιότητά της , επιβάλλεται να έχει, την ενοποίηση όλων των ενεργών τοπικών δυνάμεων, ώστε με συναίνεση και ενότητα , στην πράξη, να πάμε μπροστά!

Δυστυχώς η σημερινή δημοτική αρχή απέδειξε πως στην ουσία είναι υπέρ των αποκλεισμών. Ο κύριος Πελετίδης θεωρεί πως μόνο αυτός εκπροσωπεί τους πολίτες και όλοι οι άλλοι «σύμφέροντα».

Η στείρα πολιτική που άσκησε τα προηγούμενα χρόνια η δημοτική Πελετίδη είχε ως αποτέλεσμα να χάσει πολλές αναπτυξιακές ευκαιρίες η πόλη.

Σήμερα απαιτείται ο τρίτος Δήμος της χώρας να αποκτήσει την αίγλη που, δικαιωματικά, του ανήκει.  Και σε μια τέτοια προσπάθεια εγγύηση αποτελεί ο Νίκος Παπαδημάτος . Καταξιωμένος επιστήμονας και έμπειρος πολιτικός που από την αρχή της προεκλογικής του εκστρατείας έθεσε ως όρο την σφυρηλάτηση της ενότητας , για να κερδηθούν τα μεγάλα μελλοντικά στοιχήματα.

Η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Νίκου Παπαδημάτου , βλέποντας στο πρόσωπό του τον αυριανό Δήμαρχο που θα ενώσει και δεν θα διχάσει τους πολίτες. Και αν κάποιοι ευελπιστούν -διακινώντας ευφάνταστα σενάρια- πως  θα αλιεύσουν ψήφους σε «θολά νερά», θα αποτύχουν οικτρά! 

Ολοι μαζί θα προχωρήσουμε, αφήνοντας πίσω μας ορισμένους που θεωρούν πως οι πατρινοί έχουν μνήμη χρυσόψαρου.

Σ΄ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Και καλώ κάθε Νεοδημοκράτη και Νεοδημοκράτισσα να στρατευτεί στην επιλογή του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη. 

 

Διαβάστε επίσης