Σάλος με Ταϊλανδή τραγουδίστρια που φόρεσε μπλούζα με σβάστικα

Η Pichayapa "Namsai" Natha, ποπ - σταρ από την Ταϊλάνδη ζήτησε δημόσια συγγνώμη έπειτα από την οργή που προκάλεσε εμφάνισή της σε τηλεοπτικό κανάλι φορώντας T-shirt με ναζιστική σβάστικα.

Η 19χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι μέλος του νεανικού γυναικείου συγκροτήματος BNK48, ανέβηκε στη σκηνή για τηλεοπτική πρόβα. Οι εικόνες από την εμφάνιση του συγκροτήματος σύντομα έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς να την επικρίνουν.

Η αναπληρώτρια επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Ισραήλ στην Ταϊλάνδη, Σμάντ Σάπιρα, εξέφρασε "σοκ και απογοήτευση" για το σύμβολο στο Τ-shirt.

Το συγκρότημα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά συγγνώμη:

H τραγουδίστρια απολογήθηκε με ανάρτησή της στη σελίδα του γκρουπ στο Facebook για τη μπλούζα που φόρεσε, λέγοντας: "Εμείς άθελα προκαλέσαμε απογοήτευση και δυσφορία στους ανθρώπους, τους οποίους έπληξε στο παρελθόν το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας".

Στη σελίδα της στο Instagram, η τραγουδίστρια ζήτησε από τους ακόλουθούς της να τη βοηθήσουν να μάθει περισσότερα για το Ολοκαύτωμα. "Υπόσχομαι, δεν θα κάνω αυτό το λάθος ξανά" έγραψε.

Διαβάστε επίσης